Adelina Pestrițu a fost operată la coloană. Cum se simte vedeta după intervenția chirurgicală

Data publicării:
Adelina Pestrițu, captură foto InstaStory
Descriere foto: Adelina Pestrițu, captură foto InstaStory

Adelina Pestrițu a trecut prin clipe grele astăzi, după ce a fost supusă unei operații la coloană. Vedeta a dezvăluit pe rețelele de socializare cum se simte. 

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Aceasta s-a retras din lumea televiziunii, dar face furori pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate impresionantă de fani. Adelina Pestrițu câștigă bani grei din activitatea online și este mereu prezentă pentru a comunica cu fanii ei. 


Adelina Pestrițu a trecut astăzi prin emoții mari, după ce a fost supusă unei intervenții la coloană. Vedeta avea dureri mari și a decis că în anul 2022 vrea să se ocupe de sănătatea ei. Bruneta a ajuns pe masa de operație, cu emoții mari. Aceasta și-a anunțat fanii de ieri că astăzi va fi absentă din mediul online doarece va fi pe masa de operație. 


„Am venit în mall, pentru că urmează să filmăm „bunele maniere' pentru mâine. Mâine o să fiu puțin absentă, pentru că am o intervenție la coloană, dar revin curând aici și tocmai de asta vă pregătesc materialul din feed. Deci mâine seara nu va lipsi episodul „moda bunelor maniere' din feed. Vă țin la curent și cu intervenția pe care o s-o am mâine”, anunța ieri Adelina Pestrițu, pe InstaStory.


Adelina Pestrițu s-a filmat pe patul de spital chair înainte de a intra în operație. Vedeta avea mari emoții, deoarece se teme de spitale, de operații. 


„Urați-mi succes, pentru că, nu știu dacă v-am spus, dar eu am o frică, așa, când vine vorba despre spital, despre intervenții și așa mai departe. Dar măcar sunt mândră că am început anul cu rezolvarea unor probleme care mă sâcâie de mult timp și mai am câteva pe listă. Măcar scap de ele”, a adăugat vedeta. 


Imediat după ce a ieșit din operație, Adelina Pestrițu le-a dat de veste fanilor că se simte bine, ba mai mult le-a explicat și cum de a ajuns la spital, dar și ce operație a suferit. Brunetei i-a fost făcută o discectomie cu alcool, iar fanii au rămas surprinși să vadă cât de rapid și-a revenit după operație.


„Am trecut peste intervenția pe care a trebuit să o fac în această dimineață. Nu pot să spun că a fost nici cea mai ușoară dar nici cea mai grea. Orice intervenție presupune emoție și stres. Știți deja de durerile mele de spate mă plâng de doi ani. Am făcut și fizioterapie dar presupune un tratament pe o perioadă îndelungată. Nu zic că nu sunt rezultate, dar atunci când ai dureri vrei ca ele să se oprească acum. Pentru asta am venit astăzi la spital, în urma RMN-ului pe care l-am făcut, medicul mi-a recomandat să fac o discectomie cu alcool”, a spus vedeta pe Instagram.  

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience