Adelina Damian, plină de mușcături după Survivor 2021. Incredibil cum arată picioarele ei/ FOTO

Data publicării:

Adelina Damian și-a șocat fanii, după ce s-a fotografiat cu picioarele pline de mușcături după elominarea de la Survivor 2021.

Adelina Damian a ajuns acasă după ce a fost eliminată din cea mai acerbă competiție, Survivor România 2021. Bruneta a declarat  că a fost cea mai frumoasă experiență și că nu regretă absolut nimic. De asemenea, aceasta a mărturisit că  s-a bucurat de fiecare moment petrecut în junglă și speră ca unul dintre Războinici să câștige marele premiu al sezonului.

Imediat după întoarcerea de la Survivor, Adelina a împărtășit cu fanii pe rețelele de socializare, prima fotografie după eliminarea de la Survivor. Admiratorii brunetei au fost șocați când au văzut cum arată picioarele fostei  Războinice. Aceasta era plină de bube cauzate de mușcăturile de țănțari.

„Pișcată toată de țânțari, dar cu cel mai zâmbet de fericire ever pe față.. așa ies din această experiență numită Survivor Romania. Am înțeles acum, mai mult ca niciodată, că totul se întâmplă pentru binele meu suprem! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, voturi, gânduri bune sau mai puțin bune, viața e cu de toate și vreau să mă bucur de ea din plin!”, a scris Adelina Damian în dreptul fotografiei cu pricina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adeline (@adelina_damian)

 

La întoarcerea în țară, Adelina a fost așteptată de cei dragi cu brațele deschise. Mai mult decât atât, bruneta a avut parte de o masă copioasă, tradițională. Aceasta s-a fotografiat alături de bunătățile preparate de mama sa, menționând că a slăbit câteva kilograme în Republica Dominicană.

 

„De când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici. Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem. Cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știm cât mai stăm pe aici. Asta am încercat în fiecare zi de când am venit la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.

Foarte multe lecții am învățat aici la Survivor. Este o lecție pentru toate fetele de aici și toate femeile de acasă, pentru că am lăsat tot confortul de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot cu băieții. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor și colegilor mei.

A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat sau personal pentru care eu mi-am dorit să fiu la Survivor sunt doar Maria și Elena și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă”, a spus Adelina Damian, înainte de a-și lua rămas bun de la colegii săi.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel