Adele, transformare spectaculoasă. Cum a ajuns să arate vedeta după ce a slăbit

Data publicării:

Faimoasa cântăreață de origine britanică a avut o apariție senzațională în cadrul unui show de televiziune.

Adele, în vârstă de 32 de ani, a arătat incredibil, în timpul unei emisiuni, îmbrăcată într-o bluză superbă, cu umerii la vedere și pantaloni decupați, care i-au scos în evidență transformarea spectaculoasă.

Alături de o mulțime de glume înțelepte, cântăreața  a vorbit despre transformarea ei, recunoscând că știa că arată diferit față de ultima sa apariție în emisiunea care a avut loc cu 12 ani mai devreme: „Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ai văzut ultima dată”, a spus ea în timp ce vorbea în fața camerei.

Vorbind în fața unei audiențe în direct la locul din New York, bombă a dezvăluit că a trebuit să „călătorească ușor” din cauza pandemiei de coronavirus. „De fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc ușor și nu puteam să aduc decât jumătate din mine. Deci, aceasta este jumătatea pe care am ales-o", a conchis ea.

Mulțimea SNL a izbucnit apoi într-o uriașă aplauză, în timp ce Adele rânjea în fața publicului ei captivat. Spectatorii au inundat rapid rețelele sociale cu complimente emoționante, în timp ce au lăudat-o pe vedetă pentru monologul ei ingenios și sincer.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel