Adele rupe tăcerea cu privire la viaţa sa. Ce confesiuni a făcut artista

Adele, sursa instagram
Descriere foto: Adele, sursa instagram

Diva pop Adele a vorbit despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat când a împlinit vârsta de 30 de ani - o importantă sursă de inspiraţie pentru noul său album "30" - într-un interviu-confesiune acordat revistei Vogue.

În interviu, cântăreaţa londoneză, stabilită la Los Angeles, rupe tăcerea după o perioadă de cinci ani pentru a se confesa pentru prima dată despre divorţ, psihoterapie şi pierderea spectaculoasă în greutate.

"La 30 de ani, viaţa mea s-a prăbuşit fără avertisment", îşi aminteşte Adele, azi în vârstă 33 de ani, în ediţia britanică a Vogue, pe a cărei copertă şi apare. "Simt că acest album este (despre) auto-distrugere, apoi (despre) auto-reflecţie şi (despre) un fel de auto-izbăvire", a mărturisit ea.

Artista vorbeşte despre despărţirea ei de Simon Konecki, un fost finanţator care a fondat o organizaţie caritabilă, de care s-a separat în aprilie 2019. "Nu eram nefericită, dar aş fi fost nefericită dacă nu m-aş fi gândit mai întâi la mine", explică ea.

Din încercarea de a răspunde numeroaselor întrebări ale fiului său Angelo, în vârstă de 9 ani, despre acest divorţ şi despre rănile pe care i le-a provocat s-a născut acest album foarte personal, a cărui dată de lansare nu este cunoscută încă.

"Fiul meu pune multe întrebări. Întrebări cu adevărat bune, întrebări cu adevărat inocente, pentru care nu am răspunsuri. Cum ar fi 'de ce nu puteţi trăi împreună?'", povesteşte ea.

"Am simţit că vreau să-i explic, cu acest album, când va fi mai mare, cine sunt şi de ce am ales în mod voluntar să-i dau peste cap toată viaţa în căutarea propriei mele fericiri", a mărturisit artista.

Predispusă la anxietate, Adele a găsit alinare în terapie şi în dependenţa de exerciţii fizice, ceea ce i-a permis să slăbească circa 45 de kilograme.

"Trebuie să mă pregătesc pentru a deveni din nou celebră, - ceea ce, după cum ştie toată lumea, nu-mi place să fiu", a adăugat ea.

Cântăreaţa a confirmat totodată că în prezent este într-o relaţie cu un agent sportiv american, Rich Paul, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 oct 2021, 14:55 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience