Adele, o nouă surpriză la început de an. Ce anunț a făcut artista: „Mă simt pregătită pentru 2022”

Data publicării:
Adele, foto Instagram
Descriere foto: Adele, foto Instagram

Adele şi-a pus pe jar fanii anunţând numeroase noutăţi pentru 2022, inclusiv un videoclip la piesa "Oh My God". 

Muziciana, în vârstă de 33 de ani, şi-a lansat, după o îndelungată aşteptare, cel de-al patrulea album de studio - intitulat "30" - în noiembrie 2021, care s-a instalat pe primul loc în topurile britanice.

Albumul include single-urile "Easy On Me" şi "Oh My God".

"Odihnită şi resetată! Mă simt pregătită pentru 2022, vin atât de multe lucruri, sunt încântată să le vedeţi cu toţii", a scris Adele într-o postare pe Twitter.

Textul este însoţit de un filmuleţ de 15 secunde - un teaser al videoclipului de la "Oh My God" - care o arată pe Adele într-o cameră întunecată, cu un inel de lumină în spatele ei.

Pe ecran apar cuvintele "Oh My God January 12- 5PM UK".

Piesa a ajuns pe primele cinci poziţii în topurile din Marea Britanie şi SUA şi în top 10 în Canada, Australia şi Africa de Sud.

Adele şi-a interpretat noile piese în cadrul unor spectacole televizate de ambele părţi ale Atlanticului, dar a ajuns pe prima pagină a ziarelor când s-a reîntâlnit cu o profesoară din copilărie în timpul concertului ei de la London Palladium.

 

Adele, versuri cutremurătoare despre divorț. "Easy On Me" - Melodia în care îi explică fiului ei de ce a decis să se despartă de Simon Konecki


Adele a fost brutal de sinceră în legătură cu divorțul ei în noul cântec "Easy On Me", după ce a dezvăluit de ce a ales "în mod voluntar să desființeze" viața fiului ei, prin faptul că a decis să se pună pe primul loc și să își caute fericirea.

"Nu puteți nega cât de mult m-am străduit / Am schimbat cine am fost pentru a vă pune pe amândoi pe primul loc / Dar acum renunț."

Melodia, intitulată "Easy On Me", este la fel de brutal de sinceră precum fanii se așteaptă de la Adele, prezentând aspecte ale relației sale și ale divorțului de Simon Konecki.

În aprilie 2019, a fost confirmat faptul că cei doi s-au separat, un reprezentant al cântăreței dezvăluind într-o declarație: "Adele și partenerul ei s-au separat. Ei s-au angajat să își crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna, ei cer intimitate".


La începutul cântecului, Adele pare să exploreze momentul în care a găsit curajul de a-și încheia căsnicia sau, cel puțin, momentul în care și-a dat seama că aceasta s-a terminat.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel