Adele a anunţat datele pentru concertele pe care le va susţine la Londra în 2022

Data publicării:
Adele, sursa instagram
Descriere foto: Adele, sursa instagram

Adele a anunţat datele pentru concertele pe care le va susţine la Londra în 2022, acestea fiind primele show-uri live pe care artista le va susţine în Marea Britanie din 2017.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a anunţat aceste date pe Twitter şi pe Instagram printr-o poză cu ea din profil, pe care se poate citi "Hyde Park Londra 1 şi 2 iulie 2022".

Ea va urca pe scenă în cadrul festivalului British Summer Time Hyde Park de anul viitor, la care vor cânta şi Sir Elton John, Duran Duran şi Pearl Jam.


"Easy On Me", single-ul cu care Adele a revenit pe scena muzicală pe 15 octombrie, are şanse să se menţină pe primul loc în "UK single charts" pentru a doua săptămână consecutiv, a informat duminică Official Charts Company.

Single-ul este prima piesă de pe albumul ei "30", care va fi lansat pe 30 noiembrie.

După un interviu acordat Vogue înainte de lansarea "Easy On Me", artista va fi intervievată de Oprah Winfrey în cadrul unei emisiuni speciale, de două ore, pe CBS, intitulată "One Night Only", în data de 14 noiembrie.

Festivalul BST Hyde Park revine după o absenţă de doi ani ca urmare a pandemiei de coronavirus şi se va desfăşura în perioada 24 iunie -10 iulie 2022, relatează Agerpres.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel