Adela Popescu, decizie grea. Ce nume va purta cel de-al treilea copil

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este însărcinată în 20 de săptămâni.

Frumoasa Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV poate spune că este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Se bucură de o carieră de succes, iar pe plan personal are o familie minunată. Adela Popescu radiază de fericire, mai ales din momentul în care a aflat că familia ei se va mări. 


Adela Popescu este însărcinată în 20 de săptămâni și se bucură din plin de viața de familie. Vedeta a vorbit deschis pe pagina ei de Instagram despre viața de mămică și despre cum au reacționat micuții la aflarea veștii că vor mai avea un frățior. 


„Copiii, de când sunt gravidă, parcă ar vrea să mă înghită cu totul. Un fel de “te vrem toată numai pentru noi, acum cât mai putem, până vine gușterele mic”. Mai nou, Andrei adoarme doar încolăcit cu picioarele mele sau pe burta mea. Alexandru, ca întotdeauna, e mai înțelept. Cedează. Dar nu pare să îl deranjeze asta. Se mulțumește și doar cu mâna mea, singura liberă, umblându-i prin păr și mângâindu-l înainte de somn. Este un frate mai mare foarte bun, ceea ce nu pot să mă pronunț încă despre Andrei”, a scris Adela Popescu pe contul de Instagram.


Toată lumea este curioasă de numele pe care îl va alege vedeta pentru cel de-al treilea copil. Dar Adela a decis să îi mai țină puțin cu sufletul la gură pe fanii curioși. 


„Vom vedea. Data viitoare vă anunț și ce nume au propus copiii pentru fratele lor. Dar e nevoie de puțină pregătire până vă spun”, a adăugat vedeta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel