Adela Popescu, ținta CRITICILOR: Vreau să vă spun oful meu

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu a fost criticată de mulți dintre urmăritorii ei, pentru un lucru.

Adela Popescu le-a împărtășit fanilor o problemă pe care o are pe suflet, de ceva timp. Chiar dacă are un fizic de invidiat, aceasta a primit mai multe observații din partea celor ce o urmăresc, legat de un aspect. Aceștia sunt nemulțumiți de stilul vestimentar pe care vedeta alege să-l poarte și îi sugerează, adesea, să opteze pentru ținute mai sexy. Tocmai din această cauză, Adela Popescu a răbufnit, spunând faptul că noțiunea de "sexy" este diferită pentru fiecare persoană în parte.

"Vă place cum m-am îmbrăcat sau mergea o ținută mai cambrată, mai mulată, cu fustă scurtă, că vorba aceea sunt și eu fată tânără, persoană publică, soție. Vreau să vă spun puțin oful meu. Eu de când consider că mă cunosc bine și știu cine sunt, ce mă face fericită, pur și simplu felul în care mă simt sexy, diferă de modul în care sunt percepută de unele persoane și când mă uit pe rețelele sociale, mie sexy mi se par femeile cu haine mai lărguțe, mai relaxate., a început prin a spune Adela Popescu, pe Instagram.

Adela Popescu, ținta criticilor

Vedeta spune că extrem de multe persoane i-au atras atenția acestui aspect, însă lumea în care trăim ne permite să experimentăm orice.

"În ultimul timp primesc foarte multe mesaje „Ce te-ai îmbrăcat așa larg, cu hainele astea deșălate? Fii și tu mai femeie, mai sexy. Femeia trebuie să fie așa, ba nu.. așa. Bărbatul are voie să fie cum vrea, dar femeia nu are voie. E vorba de prejudecăți. Trăim într-o perioadă în care suntem liberi, avem acces la informație, putem pur și simplu putem să fim cine vrem să fim. Acum avem la dispoziție tot și suntem liberi să experimentăm tot ce vrem.", a continuat aceasta.

Ce spune Adela Popescu despre posibilitatea de a avea al patrulea copil

Adela Popescu a făcut o declarație recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, care a pus puțin fanii pe gânduri. Prezentatoarea TV a avut-o ca și invitată în platou pe Laura Cosoi, care va deveni în curând mămică pentru a treia oara. În acest context, soția lui Radu Vâlcan a făcut o glumă pe acest subiect, spunând faptul că toate prietenele sale o ajung din urmă, la capitolul copii, iar ea ar trebui să recupereze. 

"Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!", a declarat Adela Popescu, în emisiunea Vorbește lumea, potrivit wowbiz.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel