Adela Popescu, susținută în carieră de Mihai Constantinescu: Am dormit nopți întregi la el acasă

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu a vorbit despre relația apropiată, pe care o avea cu artistul Mihai Constantinescu.

Prezentatoare, cântăreață, actriță... Adela Popescu este o cunoscută vedetă de la noi din țară. Puțini știu însă cum s-a lansat aceasta în cariera muzicală și cine a fost omul care i-a acordat încredere totală, de când a auzit-o prima dată cântând.

„Mihai Constantinescu m-a determinat să vin la București. Eram în tabără, la mare. A avut un concert, iar eu am luat microfonul și am zis că vreau să cânt. I-a plăcut foarte mult și mi-a cerut contactul. Mi-a zis că am talent şi că mă poate ajuta. Mi-a compus melodii. Am dormit nopți întregi la el în casă, mi-au cumpărat haine. Nu a fost doar un mentor profesional, a fost alături de mine din toate punctele de vedere.”, a declarat Adela Popescu, potrivit ego.ro.

Ce spunea Mihai Constantinescu despre Adela Popescu

Mihai Constantinescu a fost un cunoscut cântăreț de muzică ușoară din România. Regretatul artist a avut doar cuvinte de laudă pentru cea pe care urma să o aducă în casa lui și să o trateze ca pe propriul copil. 

„Am cunoscut-o la Năvodari. Avea 11 ani și am auzit-o cântând. Am rămas fascinat. Cânta…rupere, mai ales la vârsta ei”, declara Mihai Constantinescu, cu mult timp în urmă.

"A fost precum copilul nostru"

Mihaela Constantinescu, prima soție a lui Mihai Constantinescu, a dezvăluit ce a simțit în tot timpul în care Adela Popescu a trăit în casa lor.

„Ne-am bucurat atunci de prezența ei, ne-am comportat la momentul respectiv precum părinții ei, precum ar fi fost copilul nostru. Am cunoscut-o pe Adela când era foarte mică… în clasele primare… a venit și a locuit la noi pentru o perioadă lungă de timp. Un copil adorabil și talentat, care ne-a încântat cu prezența ei. Am fost o familie fericită împreună și ne-am bucurat de fiecare zi. Astăzi, de câte ori o văd, îmi amintesc de acea perioadă minunată”., a spus Mihaela Constantinescu.

Ce spunea Adela Popescu la moartea artistului

„Te rog să revii, Înger de lumină / Fă-mi de mai poți viața mai senină / Te rog să revii, dă-mi secretul vieții / Și du-mă-n zbor, într-o lume de vis, spre necuprins…”. Mulțumesc. Îmi pare rău.”, a scris ea pe faceebok.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel