Adela Popescu, soacra cu trei nurori. Vedeta va avea încă un băiețel

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa instagram

Adela Popescu a făcut marele anunț. Frumoasa vedetă va mai avea încă un băiețel.

Adelia Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mămică pentru a treia oară. Pe 8 ianuarie, prezentatoarea Tv a anunțat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil și că renunță pentru moment la emisiunea "Vorbeşte lumea".

”Noi ne-am mai dorit un copil, însă testul l-am făcut, după ce chiar în timpul unei emisiuni, producătoarea și alte prietene mi-au zis că am o lumină aparte. Rezultatul a fost pozitiv. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine, am avut doar 2-3 zile de grețuri, în rest totul a fost și este în regulă (…) Cove va rămâne alături de Lora, care este o parteneră de nădejde și sunt absolut sigură că-mi vor lumina diminețile pe care le voi petrece în fața micului ecran, în timp ce ei vor fi pe canapea în studio”, a declarat atunci Adela. 

Proaspăt întoarsă în țară, Adela i-a vizitat astăzi pe Lora și Cove și le-a povestit acestora despre aventura ei: ”Copiii ieșeau rar afară, nu mai mergeau la grădiniță. Și ne-am dat seama că este singura perioadă în care puteam pleca. Am ales o locație foarte sigură. Am plecat liniștiți, știind că toată lumea este testată în avion și pe insulă.”

Adela Popescu a făcut marele anunț! 


Toată lumea se întreabă: va fi băiețel sau fetiță! Putem da un răspuns?”, a întrebat-o Cove pe scumpițica lui! Cu zâmbetul pe buze și cu energia bine cunoscută, Adela a declarat: ”Să nu mai prelungim adrenalina... E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor.”, a spus Adela Popescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel