Adela Popescu și Radu Vâlcan, momente de panică. Cei doi și-au lăsat copiii nesupravegheați: "Ne-am trezit speriați"

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut parte de un moment de panică, după ce și-au lăsat copiii nesupravegheați timp de o oră jumătate.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase și solite cupluri din showbizul românesc. Pe lângă cariera de succes, cei doi se mândresc și cu o familie superbă. Aceștia au împreună doi băieți, iar cel de-al treilea este pe drum. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan, momente de panică!

Recent, prezentatoarea TV și soțul ei au avut parte de un șoc, după ce au adormit pe canapea timp de o oră jumătate. În tot acest timp, cei doi băieței au rămas nesupravegheați și și-au făcut de cap. Potrivit spuselor vedetei, aceștia au mâncat, s-au îmbrăcat în super eroi, s-au jucat și și-au dat singuri drumul la un film. Adela Popescu le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare, amuzându-se copios, dar în același timp fiind foarte mândră de cei doi băieței, care au fost extrem de cuminți chiar și nesupravegheați.

"Zilele trecute eu si Radu am adormit pe canapea. Asa, si? Pai erau si copiii cu noi si i-am lasat nesupravegheati o ora jumate. Cand ne-am trezit speriati, mancasera, (au luat un scaun, au deschis frigiderul si s-au servit cu ce au dorit), s-au imbracat in supereroi( Alexandru in Pisoi, Andrei in Batman), au iesit in curte si au facut o intrecere cu masinute, apoi s-au intors si si-au dat drumul, tot singuri, la Netflix.

Practic, o viata s-a petrecut in timp ce noi, ca doi parinti responsabili, dormeam bustean pe canapea. Ahhhh, ce frumoasa e viata cu copii mari, deci autonomi! Ahh, si ce putin mai avem parte sa o traim. Sa ne bucuram, deci, barbate, ca in curand iar ne da trezirea ,din trei in trei ore, un putoi mic si plangacios.", a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel