Adela Popescu și Radu Vâlcan, despre viața cu trei copii: Acum sunt prieteni, în secunda următoare se bat

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu și Radu Vâlcan au povestit despre cum arată viața lor cu trei copii.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt exemplul a ceea ce înseamnă o familie perfectă. Cei doi părinți spun nu au niciodată timp să se plictisească, având parte mereu de noi provocări. Cât despre armonia din casă, frumoasa prezentatoare TV spune că sunt extrem de puține clipe definite de acest termen.

"Atât de fragile sunt momentele de armonie într-o casă cu trei copii mici. Totul este minunat, te închini de liniştea şi armonia din familia ta şi, cât ai clipi, îi cade lui Andrei lingura din farfurie şi începe „distracţia. Copiii se schimbă de la o zi la alta, aşa că e tare greu să crezi că ai găsit o reţetă care funcţionează. E important cât dorm, dacă le e foame, tu câtă răbdare ai în acel moment. Aşa că predictibilitate ZERO, poate doar după ce se culcă. Dar ne iubim tare-tare şi luptăm să trăim conştienți de măreţia momentelor acestora unice și irepetabile.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Cel mai sugestiv este filmul „Singur acasă, toate părțile, în acelaşi timp. Diferența ar fi că nu cred că aș uita vreun copil atunci când plecăm din casă, sper!", a adăugat și Radu Vâlcan.

Cum își împart cei doi treburile în casă

Din cauza faptului că sunt două persoane extrem de ocupate și solicitate, pe plan profesional, Radu Vâlcan spune că nu există o regulă, după care să aibă grijă de copii. Se ajută reciproc de fiecare dată, iar el încearcă, de cele mai multe ori, să-și susțină soție prin orice mijloace.

"Fiecare cum apucă, nu există momente pe care ni le-am împărțit într-un fel anume şi nici vreo regulă bine stabilită anterior. Pentru că sunt încă mici, caută mereu atenția mamei, motiv pentru care încerc să o ajut cum pot, să o mai degrevez, să se odihnească. ", a mai adăugat acesta.

Cum se înțeleg cei 3 copii ai cuplului

Din cauza faptului că cei mici sunt încă în perioada în care au nevoie de toată atenția din partea părinților, intervin diverse certuri între ei, spune Radu Vâlcan. Tocmai din acest motiv, necesită o supraveghere și mai mare.

"Acum sunt prieteni, în secunda următoare trebuie să intervenim între ei, căci se bat. Sunt în perioada în care caută atenție. Când nu o obțin, se manifestă în fel și chip. Părinții știu foarte bine despre ce vorbesc.", a spus Radu Vâlcan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel