Adela Popescu, SFAT pentru viitoarele mămici: „E mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu le-a mărturisit mămicilor cel mai important sfat pentru trezirile din miez de noapte. 

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Aceasta face față cu brio atât responsabilităților profesionale, cât și a celor care țin de casă și familie. Vedeta este mămica a trei băieți minunați, iar de-a lungul timpului a experimentat noi trucuri care să o ajute în creșterea lor. 


Recent, Adela Popescu a descoperit o metodă prin care să poată face față mai ușor trezirilor din miez de noapte. 


„Vă spun din capul locului că postarea aceasta nu este despre bebelușul din brațele mele, ci este una utilitară. Adică vine cu ceva sfaturi practice pentru mămici și viitoare mămici. 


Bun. Să încep deci. 


Vedeți voi căpătâiul tapițat pe care îmi sprijin capul? Nu ridicați din umeri a indiferență că pentru mine este numărul 1 în descoperiri maternale. 


Aș recomanda tuturor viitoarelor mămici inaintimea și textura asta.  


Dar să vă explic.


Mie, fetelor, cel mai greu, în primele luni cu ceilalți doi copii, mi s-au părut trezirile. Poziția aceea în șezut în mijlocul nopții când copilul suge și ție iți cade capul. Uneori și copilul, că alunecă mâna de la oboseală( mi s-a întâmplat de două ori cu Alexandru). Copilul știe cât fac 2 plus 2 deci pare că nu există reminiscențe.


E! Tura asta, adică la al treilea copil, zici că am descoperit America.


Iată de ce:


Se trezește puștiul. Mă așez în poziția prezentă. Las capul pe spate și dorm așa… cât o fi nevoie. Pentru un plus de confort așez trei bucăți de scutece drept pernă. Practic eu îmi continui somnul și fac și ceva util în timpul ăsta. Credeți-mă, ce vă spun acum e mai valoros ca pompa de muls sau lanolina pentru ragade. Treaba voastră. Voi credeți că textul e un pamflet și îl tratați că atare. Dar nu e”, a scris Adela Popescu pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel