Adela Popescu, probleme cu bebelușul, din cauza caniculei. Proaspăta mămică e îngrijorată „Mi-e teamă să nu se ardă”

Data publicării:

Adela Popescu se luptă cu temperaturile caniculare. Proaspăta mămică nu își poate plimba bebelușul pe afară, din cauza căldurii. 

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar 2 săptămâni. Pentru a se concentra pe îngrijirea celui mic, vedeta și-a trimis ceilalți doi băieți la bunici, sperând astfel că va putea să se dedice în exclusivitate nevoilor noului născut. Din păcate, canicula de afară o împiedică pe mămică să iasă cu bebelușul la plimbare, astfel că petrece mai tot timpul în casă.

Mai mult, fosta prezentatoare TV vine și cu un avertisment pentru zilele toride de vară. ea spune că pielea sensibilă a bebelușilor poate să se ardă chiar dacă nu sunt expuși la soare. 


"Eu am ieșit în sfârșit afară, pur și simplu nu se poate respira, nu se poate respira afară, iar asta cred că mă doare cel mai tare, că nu pot să îl scot la plimbare. Am reușit de vreo două ori așa, în jur de 19:00, să îl scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, și îl țin mai mult în casă, din păcate. Pur și simplu nu se poate respira afară. Plus că mi-e teamă să îl scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teamă să nu se ardă, pentru că știm că pielea se poate arde și indirect, chiar dacă ții bebelușul la umbră”, a povestit vedeta pe rețelele de socizalizare.

 

Prima ieșire cu bebelușul


Adela a ieșit la prima plimbare cu bebelușul în urmă cu câteva zile și le-a povestit fanilor cum au fost primele seri cu npul membru al familiei.


Vedeta spune prima seara a fost un eșec deoarece cel mic nu voia să doarmă deloc, dar după aceea apele s-au mai calmat.


„Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăguț. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine.


Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal! Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate.


După patru ore legate, după trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a povestit Adela Popescu  fanilor pe rețelele de socializare. 

 
Filmul nașterii celui de-al treilea copil

 

Vedeta a împărtășit cu fanii emoțiile prin care a trecut în noaptea în care a născut și a dezvăluit și amănunte mai puțin cunoscute ale greutăților prin care trec femeile adunci când aduc pe lume un copil.


A fost a treia oară când vedeta a născut natural, însă emoțiile au fost la fel de mari ca și la primii copii, iar durerea, de neimaginat.

 

"Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei. După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.

Vedeta povestește că a reușit să își găsească forța de a împinge, neavând altă soluție. În ciuda durerilor, fericirea întâlnirii cu micuțul ei a umbrit greul prin care trecea.

 

"Durerile erau inimaginabile și bebelușul nu voia să iasă. Nu mai aveam nicio variantă, era one way. Tot ce puteam face era să împing cu toată ființa mea, triplând durerea ce mi-e peste putință să o descriu. Anca și moașa mea, Geta Florea, au hotărât să mă dea jos de pe masă și să schimb poziția, continuând să împingând. Bebelușul începea să coboare. Eu mă rugam și urlam la toți Dumnezeii, sperând să îmi curme mai repede suferința, aducându-mi copilul cu bine pe lume. Din momentul acela, în câteva minute l-am auzit… Nu mai știu ce am zis, ce am simțit, ce am exclamat. Îmi amintesc doar că îl mângâiam și spuneam . Am înțeles atunci de ce cobora atât de greu, avea cordonul ombilical foarte scurt. Și era și mare: 3,620 kg. Cu toate astea, travaliul meu se poate numi unul scurt, adică de nici 4 ore. După ce Anca a rezolvat tot ce era de rezolvat îmi amintesc că am rămas un moment singură în sala de nașteri și brusc am început să plâng. În hohote. Și nu m-am putut opri nici când am ajuns în salon. Nu mă puteam opri”, a mai spus fosta prezentatoare.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel