Adela Popescu, primele declarații despre botez. Când va avea loc marele eveniment: ”Vom face într-un mediu restrâns”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a dezvăluit când va fi botezat mezinul familiei, Adrian.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt în culmea fericirii de când au devenit părinți pentru a treia oară. Adrian, mezinul familiei, a venit pe lume în urmă cu câteva luni și toți s-au întrebat când va fi botezat micuțul. Din nefericire, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost nevoiți să amâne evenimentul deoarece au fost confirmați cu COVID-19 cu doar câteva zile înainte.

 

Acum, prezentatoarea TV a declarat că vor face botezul celui mic după ce se va mai relaxa situația pandemică. De asemenea, vedeta a precizat că evenimentul va avea loc într-un cadru restrâns, unde va participa doar familia și nașii de botez ai micuțului. 

Am aflat că sunt pozitivă cu două zile înainte de botez, așa că am amânat brusc! Nu cred că vom aștepta să treacă valul patru, ci vom face într-un mediu extrem de restrâns: familia și nașii”, a declarat Adela Popescu pentru Viva.ro.

 

Cine vor fi nașii micuțului Adrian

 

Cât despre nașii micuțului Adrian, Adela Popescu nu a oferit prea multe detalii, însă a mărturisit că sunt niște prieteni de familie și totul va decurge la fel ca la botezul celorlalți copii.

”Așa cum am făcut și la căsătorie, dar și la primii băieți, nași vor fi niște prieteni apropiați de familie. Consider că nașii sunt parte din familia extinsă, și tocmai din acest motiv noi nu ne-am dorit să facem din asta… un proces de selecție sau ceva extrem de public. Iar cei care ne sunt apropiați știu asta, așa că nu se supără”, a mai povestit Adela Popescu pentru aceeași sursă.

 

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru copiii ei: „Le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine”


„În fiecare seara, după ce adorm copiii, îmi vine să îngenunchez lângă ei și să fac o spovedanie. Să le promit că ce am făcut rău astăzi nu voi mai repeta mâine, să le reamintesc că îi iubesc inimaginabil de mult, să le pup bubițele de pe corp, ochii închiși, degețelele, inimile. 


Și să le promit, în momentul meu de adevăr, că voi încercă, cât este omenește posibil, să le ofer, împreună cu tatăl lor, cea mai frumoasa copilărie.


Și vine dimineața, și nu vor bluza galbenă, și nici ghetele maro, se trag de par, împrăștie iaurtul pe jos, noi ne enervam, le promitem că facem și că dregem, mergem la munca, ne intorcem obosiți, ei vin de la gradi, ne iubim, apoi vor paste, apoi desene, împrăștie apa prin țoață baia, nu vor la somn, noi deja suntem obosiți și tracasați, ne scapă o amenințare, ridicam glasul, ei ne strâng în brațe și ne spun că ne iubesc până la cer și înapoi de un infinit de ori, apoi adorm...


Și eu, iar îngenunchez, și îmi cer iertare, și le pup mânuțele, ochișorii... și le promit că ce am făcut rău azi nu voi mai repeta mâine...”, a scris vedeta pe Facebook. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel