Adela Popescu, prima vacanță în formulă completă. Ce destinație au ales: „Ne-am făcut curaj că nu se mai putea „

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a plecat în vacanță alături de Radu Vâlcan și cei trei băieți.

Adela Popescu radiază de fericire de când a devenit mămică pentru a treia oară. Cum suntem în plin sezon estival, vedeta și-a luat soțul și cei tri copii și au făcut o escapadă la mare. Deși mezinul familiei are doar o lună, prezentatoarea TV și-a făcut curaj și l-a luat și pe acesta pe litoral.

„Ne-am făcut curaj că nu se mai putea și am pornit spre mare. Am folosit drept pretext aniversarea de o lună a lui Adrian și utilitatea dovedită a aerosolilor. ? De fapt, un rol important în decizie a jucat logica mea, care spune că, atât timp cât bebelușul e alăptat exclusiv, nu se poate întâmpla nimic în plus față de ce s-ar putea întâmpla și acasă, plus dorul cât casa de mare de… mare ? Soțul a zis că are logică, așa că a fost de acord. Drept mulțumire, i-am dat un vin sec pe malul mării. Pare încântat, cred că ne mai aduce”, a scris Adela Popescu, pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu și-a luat bonă

Venirea pe lumea a celui de-al treilea copil i-a îngreunat munca Adelei Popescu, motiv pentru care a decis că este timpul să apeleze la ajutorul unei bone. Chiar înainte  de a naște, vedeta a mărturisită că va angaja o bonă filipineză să o ajute cu cei mici.

„Avem o singură cameră liberă în casă, acolo o să stea filipineza. Trebuie să izolăm camera filipinezei. Bona va avea cea mai frumoasă cameră din casă, la etajul doi. Are cameră cu vedere la lac. Mi-am dorit o doamnă cu experiență, nu vreo tinerică”, a declarat Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel