Adela Popescu, prima reacție după ce Cove a părăsit emisiunea "Vorbește lumea": ”Știu că vă surprinde... ”

Data publicării:
Cove și Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cove și Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a avut o primă reacție după ce Cove a anunțat că părăsește emisiunea  "Vorbește lumea".

Noul sezon al emisiunii "Vorbește lumea" a venit cu schimbări majore. La doar două luni după ce a născut, Adela Popescu s-a întors pe platourile de filmare, însă de data aceasta într-o nouă formulă. Shurubel și Bogdan Ciudoiu s-au alăturat echipei, Cove părăsind altfel emisiunea "Vorbește lumea".

Prezentatoarea Tv a mărturisit că este afectată de plecarea colegului său din emisiune, dar este convinsă că această schimbare nu va afecta cu absolut nimic prietenia care s-a legat între ei.

”Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove. Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela Popescu în direct.

 

Cove le-a mărturisit fanilor că, deși părăsește emisiunea pe care a moderat-o ani la rând, va activa în continuare, la teatrul Ion Creangă și va fi prezent mereu pe rețelele de socializare, acolo unde va anunța viitoarele proiecte în care se va implica. 

”Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viata noastră si sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni, nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii Vorbește Lumea.

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă astept în continuare la teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!”, a declarat Cove recent.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel