Adela Popescu, motivul pentru care a rămas afară în frig, la ceas de seară: "Deger, tare mi-e teamă că..."

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, instagram

Adela Popescu le-a povestit fanilor motivul pentru care a rămas afară în frig, la miezul nopții.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au parte de adevărate provocări, în viața de zi cu zi, când trebuie să aibă grijă de cei trei copii, dar să se ocupe și de planul profesional. Chiar dacă, aceștia sunt, de cele mai multe ori, relaxați, întrucât s-au obișnuit deja cu acest ritm de viață, uneori, provocările îi mai iau chiar și pe ei prin surprindere.

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta și-a surprins urmăritorii cu un clip, în care stătea afară, înfrigurată, în fața casei. 

Adela Popescu, motivul pentru care a rămas afară în frig, la ceas de seară

Adela Popescu a povestit că s-a gândit la o metodă pentru a-și educa copiii și pentru a avea un moment de liniște. Astfel, vedeta le-a spus celor mici că pleacă să ia pâine și să rămână cu tatăl lor. Aceasta a fost nevoită să rămână minute în șir afară, în fața casei.  Adela Popescu a împărtășit întregul moment cu fanii săi. 

'Să vă spun ce fac afară la ora asta în fața casei. Sunt o fraieră! A venit ora de culcare și pentru că de regulă sunt cu mama la somn, ne-am dat noi seama că dacă eu sunt plecată, ei acceptă să se ducă la somn cu Radu și fără nicio problemă poate el să le citească și să îi adoarmă. Ideea este că în seara asta atât de mult îmi doream să stau liniștită pe canapea, să îi culce Radu, încât am inventat că plec după pâine. Și uitați-vă la mine cum deger în fața casei, în loc să stau naiba în casă, citeam o poveste în pat și stăteam la căldurică. Nu, eu stau și mor de frig aici, să vedem cât durează', a spus Adela Popescu, pe pagina sa de Instagram.

Adela Popescu: „O să primesc un mesaj disperat”

'Mi-a dat mesaj că pot intra. Mi-am pus niște prosecco cald. Frigiderul nu-l pot deschide că face zgomot și se prind tarzanii că m-am întors de la pâine. Vă zic, a meritat tot efortul. Problema e că încă nu 'doarme' copiii. Și tare mi-e teamă că o să primesc un mesaj disperat de 'hai cu pâinea aia mai repede' de la soț', a mai adăugat mama copiilor lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu nu mai doarme în același pat cu Radu Vâlcan

În urmă cu ceva timp, cei doi vorbeau despre schimbările ce au apărut în viața de cuplu, odată cu apariția copiilor. Și pe atunci, aceștia recunoșteau faptul că mai există seri în care nu-și mai găsesc întotdeauna energia să se ocupe unul de celălalt, însă aceste sacrificii sunt firești, spuneau ei.

"Am avut perioade în care nu a mai fost timp de pupicul de noapte bună, asta pentru ca eu adormeam cu doi copii pe mine şi Radu cu celălalt. Deci, da, sunt momente când atenţia noastră toată nu are cum să mai fie îndreptată unul către celălalt, dar e normal, cred, să fie aşa. Însă, când simţim că se prelungește starea, ieşim la o cină, deschidem un prosecco, povestim despre ce ne doare şi reușim să ne reconectăm.", a declarat Adela Popescu, potrivit viva.

"Este evident că în viața fiecărui cuplu există discuții, mai mari sau mai mici. Nici noi nu facem excepție. Dar niciodată nu s-a ajuns în punctul în care ne-am fi putut gândi că nu există ieșire din situația respectivă. Și asta, pentru că ne cunoaștem suficient de bine încât să știm cum să gestionăm momentul. Dar, cum spuneam, trebuie să existe o bază solidă. Ceea ce, din fericire, în cazul nostru a rămas la fel.", a adăugat și Radu Vâlcan.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel