Adela Popescu, mesaj emoționant pentru fiul cel mic: „Te-am iubit până la lacrimi când erai în burtica mea”

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară și chiar dacă viața cu trei copii nu este prea ușoară, aceasta spune că trăiește cele mai frumoase clipe. 

Adela Popescu trăiește clipe de vis alături de cei trei băieți ai ei. Vedetei îi este uneori greu să își împartă timpul, dar iată că are multe momente în care realizează cât de norocoasă este. 


Aceasta a publicat două fotografii pe Instagram. În prima apare cu fiul ei în brațe, iar în cea de-a doua cu el în burtică. Vedeta a transmis un mesaj emoționant. 


„Timpul nu stă în loc... și ce bine că nu o face. 


Mi te-am imaginat în mii de feluri și te-am iubit uneori pe ascuns, uneori mai puțin, uneori până la lacrimi când erai în burtica mea. 


Astăzi... ești aici și nu imi vine să cred că ce minune am putut să aduc pe lume”, a scris Adela Popescu pe Facebook. 


Adela Popescu și Radu Vâlcan fac cu greu față responsabilităților. 


"Adela Popescu: Și, ia zi scumpă, cum e cu trei copii?

Radu Vâlcan: Super tare, superb.

Adela Popescu: Te descurci?

Radu Vâlcan: Da, mâine duc doi la țară", a fost dialogul comic dintre Adela Popescu și soțul ei. 

 

Adela Popescu a povestit toate detaliile de la nașterea celui de-al treilea copil. 


„Am ajuns la 6:00 la spital. Col șters. Îmi doream tare de tot epidurala așa că, fiind a treia naștere, și bănuind că lucrurile se vor precipita, toată lumea se grăbea. Am ajuns în salon, m-am pregătit, apoi am mers în sala de nașteri pentru epidurală. Deja eram și mai dilatată, contracții dureroase și dese, așa că s-a hotărât să nu mi se injecteze cantitate mare de anestezie, doctorița mea nedorind să mai am pic pe expulzie. E important să simți contracția în plin, astfel încât să poți împinge în climaxul ei.

După injectare, s-a așezat puțin liniștea. Foarte puțin. Mă dilatasem deja serios, ajunsesem la 8, efectul anesteziei trecea, eu eram în agonie. Foarte repede am ajuns la dilatație maximă, contracții de intensitate de 100% deci, după experiențele trecute, urma expulzia. Mă tânguiam și imploram pentru încă puțină anestezie. Sigur că nu mai era posibil. Dar nu înțelegeam de ce durează atât. Am simțit că mă prăbușesc când am aflat că bebelușul era încă sus, nu voia deloc să coboare, în condițiile în care eu simțeam că nu mai pot”, a povestit vedeta pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel