Adela Popescu, mesaj amuzant pentru viitoarea noră: „Voiam să te avertizez... ai încurcat-o cu mine”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu a postat un mesaj pentru viitoarea ei noră. Ce reacție a avut Radu Vâlcan?

Adela Popescu este o femeie împlinită. Are trei băieți minunați și un soț iubitor. Pe plan profesional se bucură de un succes imens și este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. 


La doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil, vedeta s-a întors pe micile ecrane și face față cu brio atât responsabilităților care țin de rolul de mămică cât și celor care țin de carieră. Chiar dacă uneori se simte frântă de oboseală, Adela Popescu ține cont de dorințele copiilor ei și are grijă să le ofere cât mai mult timp. 


Cu umorul caracteristic, Adela Popescu le-a transmis viitoarelor nore un mesaj pe rețelele de socializare. 


''Vezi ca in seara asta a fost necajit si a dormit pe pieptul meu. Si s-a trezit deja de trei ori. O data la pipi, apoi ca a visat urat, si inca o data sa verifice ca sunt langa el. Si dimineata i-am pregatit o omleta. De fapt oua amestecate cu avocado si niste branza, asa cum ii place lui. Am pus muzica si am dansat. Apoi am stat imbratisati un minut inainte sa intre in gradinita. I-am promis ca la 16:00 mergem cu bicicletele in parc. Si am mers desi eram foarte obosita. In fine, dar de ce iti spun tie toate astea? A, stiu! Voiam sa te avertizez, viitoare nora, ca daca te imbufnezi de doua ori pe an, atunci cand am fi cu totii foarte fericiti sa petrecem macar Pastele si Craciunul impreuna, ai incurcat-o cu mine! :) Ps: Tatal a zis sa iti mai transmit ceva, dar ma abtin'', a scris Adela Popescu pe pagina sa persoanală de socializare.


Adela Popescu, mesajul care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată: „Schimb iubiții ca pe șosete”


Spre amuzamentul tuturor, Adela Popescu a dezvăluit că are mai mulți iubiți și îi schimbă ca pe șosete. Doar că prezentatoarea TV s-a referit aici la cei trei băieți pe care îi are împreună cu Radu Vâlcan și care îi ocupă tot timpul. 


Fanii au citit mesajul de două ori și s-au amuzat copios. Vedeta chiar le-a sugerat urmăritorilor să intre în jocul ei și să dezvăluie câți iubiți sau iubite au.


„Bună! Eu sunt Adela și schimb iubiții ca pe șosete. Încep cu Alexandru pe la 19:30, continui cu Andrei și Adrian în tandem și termin cu Radu. Tu câți iubiți ai? Poți să calculezi și cățelul/pisoiul”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel