Adela Popescu, lovită de Mihai Bendeac într-o piesă de teatru. Mircea Badea a spus tot: A zis și Radu Vâlcan că i s-a strâns sufletul când a văzut

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu și Mihai Bendeac, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu și Mihai Bendeac, instagram/ colaj foto

Adela Popescu și Mihai Bendeac au fost protagonișii unei scene de zile mari. Mircea Badea a povestit cum actorul a lovit-o pe vedetă într-o piesă de teatru.

Adela Popescu a fost lovită de către Mihai Bendeac într-o piesă de teatru în care au jucat împreună. Mircea Badea este cel care și-a amintit de această scenă, în contextul episodului violent de la Oscar, când Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock. În anul 2011, Adela Popescu si pe Mihai Bendeac au fost protagonistii piesei „Doi pe o banca”, la Teatrul Metropolis. La un moment dat, scenariul piesei include o scenă în care Mihai Bendeac trebuia să îi dea o plama Adelei, dar actorul o pălmuiește de două ori cu putere. 

Deși este conștient că totul a făcut parte din scenariu, Mircea Badea a rămas surprins de cât de tare a lovit-o actorul pe Adela Popescu. 

Adela Popescu, lovită de Mihai Bendeac într-o piesă de teatru

„În sinea mea, sunt convins că este absolut pe bune (n.r. scena dintre Will Smith și Chris Rock, de la Oscar). Dar nu are nicio importanță dacă e sau nu făcătură. (…) Eu am fost, de exemplu, la o piesă de teatru chiar cu domnul Gâdea.

Acolo, domnul Bendeac trebuia să îi dea teatral o palmă peste față doamnei Adela Popescu. Bă… a dat! A zis și Vâlcan după, într-un interviu, că i s-a strâns sufletul când a văzut treaba', a declarat Mircea Badea recent, la Antena 3.

Ce reacție a avut Radu Vâlcan când a văzut întreaga scenă

După scena în care Mihai Bendeac a pălmuit-o pe Adela Popescu, Radu Vâlcan a avut și o primă reacție. Soțul Adelei Popescu a mărturisit că i s-a strâns inima când a văzut ce palme zdravene a primit soția sa. Cu toate astea, a fost conștient de faptul că a fost vorba doar de un scenariu.

„Nu este plăcut să-ți vezi persoana dragă într-o astfel de situație! Însă vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu.

Pe moment, mi s-a strâns inima, dar am văzut apoi că era foarte ok. Amândoi sunt profesioniști și sunt convins că nu Bendeac i-a dat o palma Adelei, ci Serghei a lovit-o pe Vera', declara Radu Vâlcan la vremea aceea, relatează Viva. 

Citește și: Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena galei Oscar din cauza unei glume



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel