Adela Popescu, incident NEFERICIT. A lovit 6 mașini într-o parcare: Acum nu mai conduc eu

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu a dezvăluit că în prima lună după ce și-a luat permisul a lovit șase mașini într-o parcare. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, pentru sinceritatea ei, dar și pentru simțul umorului. Aceasta a deazvăluit în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, cum a lovit șase mașini la o lună după ce își luase permisul auto. 


Adela Popescu pleca atunci de la nunta unei bune prietene. Când a vrut să iasă cu mașina din parcare, aceasta a lovit șase autovehicule. Acum își aduce aminte cu amuzament, dar spune că atunci totul s-a întors împotriva miresei care a fost nevoită să dea câteva explicații. 


„În prima lună când am luat carnetul m-am dus la o nuntă. Până am ieșit din parcarea nunții, am lovit șase (n.r mașini). 


Deci, eram la nunta prietenei mele, Andreea. Poate să confirme pentru că, săraca mireasă, a primit multe reclamații. Pentru că erau invitații cei care fuseseră. (...) Lucrurile s-au schimbat, nu mai lovesc mașini. Acum nu mai conduc eu”, a mărturisit Adela Popescu la Pro TV. 


Adela Popescu și-a adus aminte și de un incident petrecut recent în trafic. Aceasta spune că nu a mai știu să iasă dintr-un sens giratoriu chiar dacă avea navigația în față. Prezentatoarea TV a povestit amuzată ceea ce i s-a îmtâmplat.

 
„Și, după ce m-am oprit în rond și tot nu mi-am dat seama încotro trebuie s-o iau, am mai făcut rondul de câteva ori. Mai ridicol de atât, că nu știam încotro s-o iau, este că aveam Waze-ul în față.


Și el îmi arăta semn la dreapta, dar eu nu știam unde e dreapta aia, prima, a doua sau a treia”, a dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel