Adela Popescu, fotografie inedită cu burtica de gravidă. Cum arată soția lui Radu Vâlcan însărcinată în 20 de săptămâni

Data publicării:

Adela Popescu și-a încântat fanii cu o nouă fotografie cu burtica. Soția lui Radu Vâlcan este însărcinată în 20 de săptămâni.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, în direct la „Vorbește Lumea”, de pe PRO TV. De atunci, frumoasa blondină s-a retras de pe micile ecrane, susținând că are nevoie de toată atenția sa în perioada specială în care se află, mai cu seamă că dorește să fie atentă la starea de sănătate în contextul actual. Cu toate astea, Adela Popescu este extrem de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, dar mai nou, și evoluția sarcinii.

Adela Popescu, o nouă fotografie cu burtica de gravidă!

Recent, prezentatoarea TV le-a arătat fanilor ei cum arată burtica ei la 20 de săptămâni. Nu putem să omitem cât de bine arată vedeta. Silueta ei este în continuare una de vis, iar kilogramele se pare că stau departe de ea.

''Le-am trimis prietenelor mele update la situație. 20 de săptămâni'', a scris Adela Popescu alături de fotografia cu burtica.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel