Adela Popescu face declarații surprinzătoare despre o nouă sarcină: Îl fac pe numărul patru

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu a vorbit despre posibilitatea de a avea al patrulea copil.

Adela Popescu a făcut o declarație recent, în cadrul emisiunii pe care o prezintă, care a pus puțin fanii pe gânduri. Prezentatoarea TV a avut-o ca și invitată în platou pe Laura Cosoi, care va deveni în curând mămică pentru a treia oara. În acest context, soția lui Radu Vâlcan a făcut o glumă pe acest subiect, spunând faptul că toate prietenele sale o ajung din urmă, la capitolul copii, iar ea ar trebui să recupereze. 

"Ce mă fac, ce mă fac? Prietenele mele mă ajung din urmă. Dana a ajuns la copilul cu numărul doi, iar Laura mai are foarte puțin până la numărul trei. Îl fac pe numărul patru. Nu!", a declarat Adela Popescu, în emisunea Vorbește lumea, potrivit wowbiz.

Nu este prima dată când vedeta trezește suspiciuni

Acum ceva timp, Adela Popescu și-a pus din nou fanii pe gânduri, când a postat o poză alături de soțul ei pe Instagram, cu mesajul "Noi trei. Găsește intrusul", potrivit sursei citate. Nici de data aceea, vedeta spune că nu era vorba despre un copil, clarificând apoi situația. 

"Mă refeream la acest coș. Nu sunt gravidă!", a explicat Adela.

Secretul căsniciei dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 13 ani și au împreună 3 copii. Cei doi au declarat, în trecut, faptul că nu le este deloc ușor, mai ales pentru că au și niște meserii care îi solicită extrem de mult și cer să fie plecați de acasă. Dacă Adela se poate întoarce seara acasă, la familie, Radu Vâlcan a fost nevoit să plece de multe ori din țară și să lipsească de lângă copii săi o perioadă îndelungată, din cauza proiectelor în care este implicat.

„Suntem noi înșine. Am învățat să ne cunoaștem atât de bine, încât nu mai este nevoie să spunem unele lucruri. Ne acceptăm și cu bune, și cu rele. Și mergem împreună mai departe. Nu este ușor nici măcar că avem meserii care ne cer să plecăm de acasă, în cazul lui Radu, chiar pe un alt continent, sau că suntem mereu expuși. Dar totul face parte din farmecul vieții”, a declarat Adela Popescu pentru VIVA



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel