Adela Popescu, din nou pe scenă alături de trupa DJ Project. Artista a lăsat pe toată lumea cu gura căscată /VIDEO

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu cântă din nou. Vedeta a urcat pe scenă alături de trupa DJ Project. 

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, dar talentele ei nu se opresc aici. Vedeta a făcut furori atât ca actriță în mai multe seriale românești, cât și ca artist de muzică ușoară. În anul 2011, soția lui Radu Vâlcan s-a lansat pe plan muzical alături de trupa DJ Project. În plus, Adela Popescu lansase deja și un album, intitulat „Lacrimi de iubire”, inspirat din serialul cu același nume.


Adela Popescu a revenit pe scenă după mulți ani în care a uitat de acest vis pe care îl avea încă din copilărie, alături de trupa DJ Project. Vedeta le-a demonstrat tuturor că este foarte talentată. Prezentatoarea TV a cântat din nou la Marea Unire ZU și a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. 


Adela Popescu a interpretat, spre deliciul fanilor și ascultătorilor patru piese: „NU”, „Privirea ta”, „Bun rămas” și „Mi-e dor de noi”.

 


Adela Popescu a revenit pe platourile de filmare la doar două luni de la naștere: „Este neașteptat de bine”


Adela Popescu este un exemplu pentru multe mămici din România. Vedeta reușește să își împartă timpul între casă, familie și carieră. Aceasta s-a întors deja în fața camerelor de luat vederi în emisiunea Vorbește Lumea, iar oamenii de acasă erau curioși cum reușește să se descurce cu toate îndatoririle. 


„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva. Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș. Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit. Pe de altă parte, ca stare de spirit, faptul că ies în fiecare zi din casă, că cineva mă machiază, mă îmbracă frumos și, cumva, îmi distrage atenția de la treburile casnice, asta m-a ajutat să mă pun pe picioare foarte repede”, a spus Adela Popescu pentru VIVA!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel