Adela Popescu, detalii PICANTE din dormitor: Tati n-o bate pe mami

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Mihai Bobonete
Descriere foto: Captură video Youtube/ Mihai Bobonete

Adela Popescu a dezvăluit detalii picante din dormitorul ei și a lui Radu Vâlcan.

Adela Popescu a fost invitata lui Mihai Bobonele, în cadrul podcast-ului „Da, Bravo”, unde a dezvăluit câteva detalii picante din dormitorul ei și a lui Radu Vâlcan. Întrebată de moderator ce le-ar spune copiilor, dacă ar intra peste ei în timp ce fac dragoste, Adela a răspuns imediat și a tratat cu foarte mult umor situația.

"Tati n-o bate pe mami. Eu am citit despre asta și lor li se pare o agresiune. Pe muțește nu se poate. Le mai dau chipsuri ca să le distrag atenția." a spus Adela Popescu, în cadrul podcastului.

Mihai Bobonete a mai întrebat-o pe prezentatoarea TV și care este cea mai exotică locație în care s-a iubit cu partenerul ei.

"În baia dintr-un aeroport.", a dezvăluit ea.

MOTIVUL pentru care Adela Popescu nu mai vrea să meargă în vacanțe cu alte familii

Adela Popescu a fost nevoită să plece din Maldive cu două zile mai devreme, decât era programat. Totul s-a întâmplat din cauza copiilor ei, care nu s-au înțeles cu cei ai Laurei Cosoi.

"Când mergi cu copii în vacanță, ai tendința de a zice: hai să mai mergem cu două familii care au copii, ca să se joace împreună. Nu nene! Pentru că copii se bat și normal că al tău are dreptate. În vacanța din Maldive băieții mei, când am văzut că îi dau cu lopățica în cap Ritei, fetița Laurei Cosoi, după ce o bătuseră toată vacanța, am zis: plecăm cu două zile mai devreme, nu mai fac față la stresul ăsta în care eu să mă simt mama aia denaturată, alții m-au certat că îi deranjează copiii când mănâncă la masă.. nu se poate.. ne urcăm în avion și plecăm acasă. Și am plecat cu două zile mai devreme, nu am mai rezistat, prea mult stres din cauza asta. Dacă ești singur, poți să țipi la copilul tău liniștit, așa cu oameni, nu poți.", a mai declarat ea.

Prezentatoarea TV face dezvăluiri despre Răzvan Fodor

Vedeta și-a adus aminte și de o întâmplare amuzantă ce îl are ca protagonist pe Răzvan Fodor.

"Îmi povestea Fodor pe la început, era o perioadă mai grea și îmi zice: Știi ce am făcut cu alocația fetei mele? Mi-am luat abonament la sală. Eu încă n-am trecut prin asta.", a spus Adela Popescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel