Adela Popescu, despre cel mai mare regret pe care îl are la șase ani de la nuntă. Vedeta a recunoscut

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a declarat care este cel mai mare regret al ei la șase ani de la nuntă.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au unit destinele pentru totdeauna în anul 2015. Marele eveniment a avut loc într-un cadru restrâns, alături de familie și de prietenii apropiați. Cei doi au avut un număr de 60 de persoane prezente la eveniment.

Prezentatoare Tv a avut parte de o nuntă ca în povești, cu un cadru de poveste. Cu toate astea, Adela Popescu are un mare regret și anume faptul că nu a pus pe lista petrecăreților încă două persoane.

”Am avut în total 60 de oameni, cu tot cu staff. Cred că nunțile acum s-au schimbat și nu se mai fac așa mari și cu fast. Eu am avut numai prietenii buni alături și familia. Am și acum două persoane în minte pe care regret că nu le-am invitat”, a mărturusit Adela Popescu în direct la Pro TV.

 

Adela Popescu a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică

 

Adela Popescu este un exemplu pentru multe mămici din România. Vedeta reușește să își împartă timpul între casă, familie și carieră. Aceasta s-a întors deja în fața camerelor de luat vederi în emisiunea Vorbește Lumea, iar oamenii de acasă erau curioși cum reușește să se descurce cu toate îndatoririle. 


„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina de Instagram.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel