Adela Popescu, depășită de situație. Ce spune vedeta despre viața cu trei copii: „Când ai mai mulți copii dragostea nu se împarte”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară și spune că este foarte greu. Vedeta abia reușește să aibă timp pentru fiecare copil în parte. 

Adela Popescu a devenit de curând mamă pentru a treia oară. Chiar dacă și-a dorit enorm să devină din nou mămică, aceasta spune că este foarte greu, iar împreună cu soțul ei a luat o decizie importantă. 


Pentru a reuși să facă față situației, pe timpul vacanței, aceștia își trimit cei doi băieți mai mari la țară. 


Chiar dacă fiul cel mare, Alexandru și-a dorit să mai rămână în vacanță la bunici, Andrei le-a stricat planurile părinților și a vrut să revină acasă. 


Adela Popescu spune că este foarte greu să își împartă timpul la trei copii, mai ales că fiecare are nevoie de momentul său unic cu mama. 


„De ce este doar Andrei în piscină? Pentru că Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare să îl mai lăsăm la Susani, iar noi, strânși cu ușa de această situatie delicată, am fost nevoiți să acceptam. 


Asta mic ne-a cam încurcat socotelile că l-a lovit dorul de mama și bebe și a trebuit să îl luăm acasă. 


Una peste alta lucrurile s-au așezat grozav. Deși pentru ca petrec foarte mult timp împreună băieții sunt foarte legați unul de altul, îmi dau seama cât este de important ca fiecare copil să aibă timpul lui și doar al lui cu părinții.


Oricât ne-am strădui să ne împărțim atenția în mod egal când sunt împreună, lucrul ăsta este practic imposibil de realizat.


Acum mi-e mai clar ca niciodată. Așa că nu pot să nu trag următoarea concluzie: când ai mai mulți copii dragostea NU se împarte, însă timpul și atenția, da...”, a scris Adela Popescu pe Instagram. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel