Adela Popescu, declaratie emoționantă despre Radu Vâlcan: „M-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, foto Instagram

Adela Popescu a vorbit despre cât de mult a schimbat-o relația cu Radu Vâlcan și despre cum face față provocărilor din viața de mamă. 

De mai bine de un deceniu se iubesc, iar povestea lor pare scoasă din filme. Adela Popescu și Radu Vâlcan își trăiesc iubirea discret și frumos. S-au cunoscut pe platorile de filmare și, cinci ani mai târziu, în 2015, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Au făcut 2 băieți frumoși și al treilea este pe drum. Actrița este însărcinată în 5 luni și a renunțat la emisiunea pe care o prezenta, pentru a se dedica sarcinii. 

Vedeta spune că soțul ei este cel care îi dă puterea de a face orice în viață. 


Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. Ori eu, cu aceste trei calități bine împământenite în mine, am putut și pot să fac orice în viață. El m-a făcut pe mine să am încredere în el și să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat pe mine, m-a pus pe piedestal”, a declarat actrița într-un interviu realizat de Mihai Morar.

Cum familia lor este măricică și urmează să fie și mai mare, cel mai important subiect în casa lor este creșterea copiilor. Adela studiază mult metode de partenting pe care ar putea să le aplice în familia ei, însă la bază, actrița folosește formula pe care au aplicat-o și părinții ei, ambii cadre didactice în Șușani. 


„Nu știu dacă copiii mei sunt bine crescuți. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construiește caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd și atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcționăm atenția și obiceiurile în funcție de ce ne dorim de la ei ca rezultat?”.


Despre succesul profesional, actrița spune că nici nu îl vede. Ea se consideră într-o continuă evoluție și transformare și nu a fost niciodată auto-suficientă în ceea ce privește realizările ei. 


„Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din aceasta țară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. (…) Succesul ăla nu eram eu! Toate lucrurile care au fost catalogate drept eșec în viața mea, au fost pași înainte către ceva mai bun!”, a mai spus actrița. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel