Adela Popescu, criticată în direct de Alina Chivulescu: Mai machiază-te și tu

Data publicării:
Captură video Youtube/ Vorbește Lumea
Descriere foto: Captură video Youtube/ Vorbește Lumea

Adela Popescu a avut-o invitată în platou pe Alina Chivulescu, care i-a atras atenția asupra unui lucru.

Adela Popescu și Alina Chivulescu s-au cunoscut pe platourile de filmare, acum mulți ani de zile, iar de atunci au rămas de nedespărțit. Chiar dacă relația lor de prietenie este perfectă, Alina nu o menajează pe prezentatoarea TV, spunându-i întotdeauna dacă ceva este greșit în machiajul ei sau în stilul vestimentar.

"Adela e minune. Are o energie mișto, este empatică, diplomată, ceea ce au mai scap, dar câteodată îmi mai permit să-i zic: Adela, mai machiază-te și tu, mai schimbă și tu pantalonii ăia sau și nu-mi dau seama că poate să pice foarte rău. Eu stau acasă, comod și o judec pe ea. Opiniile noastre sunt foarte împărțite, pe timpul pandemiei ieșea o bubuială.", a declarat Alina Chivulescu, în emisiunea "Vorbește lumea", de pe ProTV.

Adela Popescu nu este deranjată de aceste remarci

"Eu abia aștept să îmi zică asta. Ea e atât de diplomată, încât atunci când are scăpări din astea zic: Uite-oo. Nu știu când s-a întâmplat legătura dintre noi și cum. Dacă e să mă gândesc la grupul meu de prietene, e format din Dana și Alina, fără dubii, dar nu știu când s-a întâmplat, a fost foarte natural și foarte profund. Când vorbim, vorbim extrem de mult. Radu este uimit de faptul că discuțiile noastre sunt rar meschine, sunt discuții filozofice, nu sunt bârfe între fete, suntem niște intelectuale, dar ea dă tonul. Alina este extrem de intelectuală, cultă, rafinată.", a declarat Adela Popescu.

Alina Chivulescu se declară norocoasă, pentru că o are pe Adela ca prietenă

"Adela a fost norocul meu în perioada aia. Suntem atât de diferite, dar atât de nedespărțite. Suntem aceeași zodie, pe zodiacul chinezesc, tigri. Eu încerc să învăț de la ea, am luat diplomația, iar Adela începe să aibă obiceiurile astea de a-și scăpa telefonul, de a uita să-l încarce." , a declarat Alina Chivulescu

Chiar dacă nu țin legătura constant, relația dintre ele este la fel de apropiată. Respectul este cel ce stă la baza prieteniei lor, spune Adela.

"Avem perioade când vorbim foarte des sau deloc, din cauza Alinei. Dar eu îi respect această decizie. Ne respectăm foarte mult, nu ne-am certat niciodată. E multă admirație reciprocă.", a completat și Adela Popescu.

Ce trebuie să aibă o relație de prietenie, în opinia Alinei Chivulescu

"Trebuie să aibă fidelitate și toleranță și să nu trădeze. Mai bine să plece, decât să stea din complezență.", a spus aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel