Adela Popescu, certată de soacra ei. Ce nemulțumiri are mama lui Radu Vâlcan: „Îmi spune că ne batem joc”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Instagram

Adela Popescu a dezvăluit că a fost luată la rost de soacra ei. Ce i-a reproșat mama lui Radu Vâlcan. 

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi au împreună trei băieți minunați și una dintre cele mai sudate căsnicii din lumea mondenă. Adela Popescu vorbește adesea despre relația ei de cuplu și nu ezită să le împărtășească fanilor și momentele puțin mai dificile din căsnicie. 


Aceasta a fost certată de soacra ei și a povestit totul în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV alături de Shurubel și Bogdan Ciudoiu. Totul ar fi pornit de la atitudinea pe care vedeta o are cu unul dintre colegii de platou. 


Soacra Adelei Popescu ar fi observat glumele pe care vedeta și Bogdan Ciudoiu le fac la adresa lui Shurubel și a ținut să îi atragă atenția prezentatoarei de televiziune. 


„Soacra mea îmi spune că ne batem joc de bietul Shurubel și să nu mai facem asta. Avem numai cazuri sociale aici', a povestit Adela Popescu, în emisiunea Vorbește Lumea. 

 


Adela Popescu, probleme cu somnul. Cum reușește vedeta să se odihnească, după ce a devenit mamă a treia oară: „De șase ani nu am mai dormit o noapte legată”


Prezentatoarea TV recunoaște că de șase ani, nopțile ei au fost neliniștite, astfel că a găsit o soluție: doarme ziua, când apucă. 

 

„Când eram mică ai mei categoric nu mi-au făcut un program pe somn. 


Adormeam pe canapea în sufragerie cu musafirii grămadă, în poala mamei la vreo nunta în sat, desigur, și în patul meu, dar nu după un program fix.


Practic adormeam când mi se făcea și unde mi se făcea somn. Și mi se făcea, normal, că așa sunt copiii, trag de ei până nu mai pot, extrem de târziu. 


Ce vreau să spun cu asta:


Am o relație cu somnul buna. O asociere de placere cumva. E plăcut să adormi când simți că ți-e foarte somn.


Și astăzi adorm cu usurinta oriunde. Nu contează salteaua, lumina difuza, etc. Daca mi-e somn, adorm.


Deci pe de-o parte e bine. 


Pe de alta, mărturisesc că am foarte multe amintiri cu mine din copilărie și adolescenta când simțeam literalmente că îmi cade capul de oboseala. Că o să leșin daca nu mi-l sprijin pe ceva. Și asta ziua, la scoală, în tren, la film, în autobuz. 


Îmi amintesc de mine foarte obosita. 


Eu îmi culc copiii devreme. Normal că nu le convine neapărat. E mult mai distractiv să sara pe canapea.


Ce mă face să cred că nu greșesc, este că adorm în maxim 15 minute de când ne punem în pat. De unde trag concluzia că nevoia de somn exista big time. 


Mărturisesc, totul a pornit inițial din rațiuni egoiste. Îmi place liniștea din casa când ei dorm și câștigam, eu și Radu, un timp al nostru. 
Mă rog, unde voiam să ajung. 


Pentru că de șase ani nu am mai dormit o noapte legata, de ceva timp dorm în timpul zilei. Uneori o ora, uneori 30 minute, uneori chiar și zece când fug mișelește în dormitor spunând că trebuie să împachetez hainele în dulap. 


Mi-am făcut o prioritate din a dormi. 


La fel că în copilărie, aș putea și fară. Dar cu siguranță aș fi mult mai irascibila, neatenta, absenta, indispusa. 


Așa că acum, la maturitate, îndrăznesc să spun, că făcând o prioritate din a dormi, calitatea vieții mele a crescut. 


Voi cum stați cu oboseala?”, a mărturisit Adela Popescu pe Facebook. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel