Adela Popescu cânta la nunți înainte de a deveni celebră: „Pentru mine era fericire să cânt în autobuz”

Data actualizării: | Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, dar nimeni nu știe cum și-a început cariera muzicală. 

Adela Popescu va deveni în curând mămică pentru a treia oară. Prezentatoarea TV este foarte fericită și spune că așteaptă cu nerăbdare să își strângă copilul la piept. Chiar dacă de-a lungul timpului aceasta a cunoscut un succes imens datorită serialelor de televiziune, Adela Popescu este foarte talentată și pe plan muzical. Aceasta a făcut cursuri de pian și spune că uneori cânta chiar și la nunți. 


”Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”, a spus Adela Popescu, invitată în podcastul lui Mihai Morar. 


Adela Popescu susține că părinții ei au fost foarte duri cu ea, iar asta a ajutat-o enorm de mult. Mama prezentatoarei TV nu îi interzicea nimic, dar voia să știe mereu unde este fiica ei. Actrița susține că părinții trebuie să aibă autoritate în fața copiilor, dar nu prin violență sau pedepse aspre. 


”Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Respectul pe care îl am acum vine dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea trebuie să existe, dar nu autoritate cu violență, evident. Nu-mi amintesc pedepse sau limite să fi avut. Singurul lucru care trebuia să se întâmple era că mama trebuie mereu să știe unde sunt”, a mai spus vedeta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel