Adela Popescu, avertisment pentru mămici: „E o nebunie ce se întâmplă. Nu amâna, timpul e esențial”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu este însărcinată în 20 de săptămâni și încearcă să se îngrijească și să fie la zi cu analizele și tot ce mai are nevoie corpul ei. Vedeta le îndeamnă pe femei să nu lase restricțiile din pandemie și teama de covid să le întârzie tratamentele și analizele necesare.

Adela Popescu este la a treia sarcină și știe deja tot ce are de făcut pentru ca micuțul din pântece să crească sănătos. Frumoasa prezentatoare Tv le îndeamnă pe toate viitoarele mame să se pună pe primul loc și să meargă la medic să își facă toate controalele și să nu lase teama de covid să le întârzie vreo etapă. 

 

"Bebelușul meu crește în burtică și are nevoie de un “cămin” sigur, așa că și în  perioada asta dificilă a fost musai să merg la analize de sânge, ecografii. Dar știu că mulți au stat acasă, au ignorat simptome,  probleme, au amânat să meargă la un control necesar, de teamă. Poate și  eu, dacă eram în altă situație, m-aș fi ferit. Dar nu uitați că  sănătatea noastră este pe primul loc, iar sănătatea noastră nu se rezumă doar la a fugi de Covid.

E o nebunie ce se întâmplă în lume și e important să fim prudenți și precauți, dar dacă ai o problemă, mergi la medic! Nu amâna, timpul e esențial, iar prevenția bate orice tratament,  așa că pune-te pe primul loc! Iar dacă ai nevoie, ia-ți masca măștilor,  dezinfectantul dezinfectanților, încrederea încrederii și mergi la  medic", a scris Adela Popescu pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel