Adela Popescu, atac de panică la bordul avionului. Vedeta a anulat vacanța la Roma: „Am pupat pământul că sunt în siguranță”

Data publicării:

Adela Popescu a trăit clipe de panică chiar la bordul avionului. Prezentatoarea TV primise cadou de ziua ei o scurtă vacanță la Roma. 

Adela Popescu a împlinit pe 8 octombrie frumoasa vârstă de 35 de ani. Radu Vâlcan a fost primul care i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare și cel care i-a pregătit și o surpriză de zile mari. O scurtă vacanță la Roma, unul dintre cele mai romantice orașe din Europa. 


Vedeta și-a anunțat fanii de pe rețelele de socializare că va pleca într-un City Break la Roma și părea foarte fericită de cadoul primit din partea soțului. 


”Mă duce, mă, la Roma de ziua mea! Că altfel jar mânca”, a scris Adela Popescu pe pagina personală de Instagram, direct din aeroport.


Doar că ceea ce urma să fie un vis frumos a devenit un coșmar pentru prezentatoarea TV. Aceasta a făcut un atac de panică la bordul avionului și a decis să anuleze vacanța la Roma. 


Chiar dacă Radu Vâlcan a încercat să își calmeze soția, Adela Popescu și-a dorit mult să ajungă cât mai rapid acasă, acolo unde se simte în siguranță. 


„Da, suntem acasă! Am plecat spre Roma, dar ne-am întors. Nu, nu am mai ajuns la Roma. Deși visam un prosecco și fructe de mare în piazzeta de la Pantheon, mâncăm fructe de mare la noi în bucătărie. Nu e rău deloc. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întamplat m-a facut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă conving. Probabil am facut un atac de panica și toate îmi păreau "semne". Cei care ați trecut printr-unul știți probabil cum deformează realitatea.


În fine... am ajuns acasă, am comandat mâncare italienească, prosecco și aproape am pupat pământul că sunt în siguranță. Acum, întrebarea mea e, voi ce ați fi făcut? V-ați fi continuat zborul sau ați fi coborât?”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel