Adela Popescu a vrut să-și impresioneze soacra, dar a dat-o în bară. Cum a reacționat mama lui Radu Vâlcan

Data publicării:

Adela Popescu a vrut să-și impresioneze soacra de Mărțișor, dar a gafat-o. Mama lui Radu Vâlcan a reacționat imediat.

Adela Popescu este în culmea fericirii de când a aflat că va deveni mămică pentru a treia oară. Vedeta se poate considera o femeie norocoasă.  Pe lângă cariera de succes, aceasta se mândrește și cu familia ei superbă. Adela Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Radu Vâlcan, departe de lumina reflactoarelor, însă din când în când, frumoasa blondină le mai arată fanilor momente din viața lor.

Odată cu venirea primăverii, soțul ei, dar și cei doi băieți au răsfățat-o din plin pe frumoasa blondină. Cu toate astea, la rândul ei, Adela Popescu a vrut să ofere un zâmbet celor dragi, astfel că a vrut să își impresioneze soacra cu un cadou special, care s-a dovedit a fi un eșec total.

Din grabă, Adela Popescu nu a fost atentă când a cumpărat cadoul soacrei sale, astfel că a făcut o gafă de zile mari. Vedeta le-a povestit fanilor că mama lui Radu vâlcan nu a fost foarte încântată de cadou și asta pentru că în locul cozonacului preferat a fost de fapt o pâine.

Spre amuzamentul tuturor, viitoarea mămică a publicat mesajul soacrei, după ce a primit cadoul, pe rețelele de socializare.

”Mesaj de la soacra mea: Adeluțo, vă mulțumesc mult pentru cozonac, dar e pâine... I-am oferit un mărțișor, un buchet de flori și, credeam noi, și un cozonac”, a scris Adela Popescu pe pagina sa de Instagram, amuzându-și fanii.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel