Adela Popescu a izbucnit în lacrimi din cauza celor mici. De ce a devenit atât de sensibilă vedeta

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Facebook

Adela Popescu urmează să devină mamă pentru a treia oară și spune că este extrem de emoționată. Vedeta se bucură de fiecare clipă alături de cei mici. 

Adela Popescu este mămica a doi băieței superbi, iar în curând își va putea strânge în brațe și cel de-al treilea copil. Chiar dacă este o mamă puternică, pe care oamenii nu au vazut-o prea des în lacrimi, Adela nu s-a mai putut controla și a izbucnit în plâns. Vedeta spune că îi iubește atât de mult pe cei mici, iar din cauza sentimentelor puternice nu s-a mai putut stăpâni. 


„Aseara am crezut că o să explodez. Mă uitam la copii, care dormeau, și m-a bușit un plâns nebun. De prea multă dragoste. Cred că e perioada în care îi iubesc cel mai mult. Știu, știu că ar trebui să spun că e mereu la fel, dar nu e.


Dragostea pentru proprii copii crește de la secundă la secundă. Iar aseară simțeam că nu mai am unde să primesc. Iar asta mă face să mă gândesc la părinții noștri și la ce trebuie să fi simțit când am început să ne desprindem. Să putem să adormim și fără mângâierile lor. Să nu mai treacă orice coșmar doar pentru că e mama lângă...


Nu am înțeles pe deplin...Daaar... să ne bucurăm de ziua asta frumoasă și să ne umplem inima de tot ce o să ne servească drept amintiri când ei vor fi fericiți în altă parte. Dar așa este normal, nu?”, a scris Adela Popescu pe pagina de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel