Adela Popescu a găsit un nume INEDIT pentru bebeluș. Fiul cel mare a ajutat-o: „Pentru că seamănă cu o șopârlă”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu va deveni mamă de băiat pentru a treia oară, dar este într-un mare impas. Nu știe ce nume să aleagă pentru cel mic. 

Chiar dacă va deveni mamă pentru a treia oară, Adela Popescu are la fel de mari emoții ca la prima sarcină. Vedeta este foarte nerăbdătoare să își strângă fiul la piept, dar și foarte emoționată pentru cum va fi viața de mămică pentru trei băieți. Anunțul că va avea încă un băiat a fost făcut chiar de prezentatoarea TV în emisiunea „Vorbește Lumea”. 


„Să nu mai prelungim adrenalina... E băiat! Noi ni l-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor”, a spus Adela Popescu.


Adela Popescu nu știe încă ce nume va purta cel mic, dar își dorește să fie tot un nume care începe cu „A”. Deoarece fiul cel mare este un ajutor de nădejde pentru mămica lui, Alexandru a venit cu o propunere extrem de inedită pentru numele bebelușului. Conversația amuzantă dintre Adela Popescu și fiul cel mare a fost dezvăluită chiar de vedetă pe pagina de Instagram, alături de o fotografie cu burtica de gravidă. 


„VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic în timpul ecografiei la care a participat alături de mine.
-VIONEL?! De ce, Alexandru?
-Pentru că seamănă cu o șopârlă.
-Super, zic.
Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas.
-Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel