Adela Popescu a dezvăluit cum se descurcă în rolul de mămică: „Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi”

Data publicării:
Adela Popescu, foto Instagram.
Descriere foto: Adela Popescu, foto Instagram.

Adela Popescu a mărturisit cum face față rolului de mămică de când s-a întors în fața camerelor de filmare. 

Adela Popescu este un exemplu pentru multe mămici din România. Vedeta reușește să își împartă timpul între casă, familie și carieră. Aceasta s-a întors deja în fața camerelor de luat vederi în emisiunea Vorbește Lumea, iar oamenii de acasă erau curioși cum reușește să se descurce cu toate îndatoririle. 


„M-ați tot întrebat cum mă descurc și trebuie să vă spun că momentan este neașteptat de bine. Ăsta mic îmi face surprize în fiecare zi, la modul că se trezește mereu înainte să plec de acasă și trebuie să-l alăptez, a acceptat biberonul din prima zi, nu i-a plăcut în mod deosebit, dar l-a acceptat. La ceilalți doi s-a întâmplat mai greu asta. Copiii merg la grădiniță, vin la ora patru, deci am și vreo două ore și jumătate de când ajung acasă și până vin ei să îmi revin, de obicei dorm la prânz. Deci, totul este bine”, a spus Adela Popescu pe pagina de Instagram.


La început, Adela Popescu s-a simțit depășită de situație deoarece nu știa cum se vor descurca cei trei băieți fără spijinul ei. Iată că totul s-a pus acum în ordine, iar vedeta reușește să se și odihnească câteva ore după ce ajunge acasă. 


„Înainte să încep emisiunea mă trezeam noaptea cu un gol în stomac… Cum o să fac cu trezirile, cu laptele stocat pentru bebe, cu ora de culcare seara, cu zilele în care cei mici vor sta bolnăviori acasă, cu mine pur și simplu din nou în platou, în emisiune, în fața oamenilor… Mi-au fost necesare trei zile. Astăzi am râs iar de mine, am avut curajul să mă arăt vulnerabilă și plină de defecte. Semn că gata, m-am relaxat”, a mai spus vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel