Adela Popescu a anulat botezul bebelușului. Vedeta este infectată cu COVID-19

Data actualizării: | Data publicării:

Adela Popescu a fost nevoită să anuleze botezul fiului ei cel mic, după ce a fost depistată pozitiv cu COVID-19.

Adela Popescu abia revenise pe post, la trei luni de la nașterea celui de-al treilea copil. Prezentatoarea TV a fost nevoită să își grăbească întoarcerea la emisiune după ce colegul ei Cove a decis să plece din PRO TV. 

O săptămână a durat șederea vedetei la cârma emisiunii „Vorbește lumea”,  aceasta fiind depistată apoi cu COVID-19. 

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!”, a anunțat Adela Popescu la începutul acestei săptămâni, în timpul unei intervenții prin Skype în emisiunea Vorbește Lumea. 

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul...”, a mai spus prezentatoarea, potrivit DC News.


Perioada de carantină nu i-au stricat doar planurile profesionale, ci și pe cele personale, vedeta fiind nevoită să anuleze botezul fiului cel mic. Ceremonia ar fi trebuit să aibă loc vineri, dar din motive lesne de înțeles, aceasta a fost anulată. 

 


Cine a înlocuit-o în emisiunea de la PRO TV, „Vorbește lumea”


Cât timp Adela Popescu se află în carantină, Theo Rose va prezenta emisiunea, alături  de Shurubel și Bogdan Ciudoiu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel