Adela Popescu, confesiuni după Paștele sărbătorit în casa părintească: „Am avut o conștientizare puternică”

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, Instagram

Adela Popescu și-a adus aminte de copilărie, după ce a petrecut Paștele în casa părintească. 

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit internauților că a petrecut Sărbătorile Pascale alături de famile, în casa în care a copilărit. Vedeta se mândrește mult cu zona în care s-a născut și spune că este singura persoană celebră din Șușani și împrejurimi.

Adela Popescu, cuprinsă de dorul copilăriei

La 35 de ani, Adela Popescu nu uită de unde a plecat și își aduce cu drag aminte de locurile în care a crescut și care „au făcut-o om mare”.

”Mă gândeam acum cum trece timpul. Trebuia să vină Paștele, a venit Paștele, a trecut Paștele, numai că de data asta când am fost la Șușani am avut o conștientizare destul de puternică că îmbătrânesc. Ori am devenit eu mai sensibilă, mai profundă, mai matură, dar au fost anumite lucruri, anumite mirosuri care m-au făcut să mă gândesc mult, mult la copilărie. Poate e normal pe undeva. Eu sunt  un om care se bucură de prezent, își face planuri de viitor, însă consider că și trecutul are farmecul lui”, a spus Adela Popescu, pe pagina personală de Instagram.

Fiul Adelei Poepscu, probleme de sănătate

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei. Recent, vedeta le-a povestit fanilor săi că și-a anulat toate planurile de 1 mai, deoarece fiul său cel mic nu se simte bine. Adela trebuia să meargă împreună cu soțul și copiii  la mare, în Olimp, acolo unde recent şi-au achiziţionat un apartament de lux. 

Adela Popescu, momente de panică

Din nefericire, planurile au fost date peste cap, după ce Adrian, fiul cel mic al celor doi, în vârstă de doar 10 luni, se confruntă cu dureri cauzate de erupția dentară.

„Noi aveam în plan să mergem la mare weekendul acesta, ne organizaserăm de ceva timp pentru că fusesem invitați de cei care au construit blocul în care noi ne-am cumpărat apartamentul. (…) 

Era planul făcut, trebuia să mergem, numai că de câteva zile micuțul, care are 10 luni, are o erupție dentară. Asta îi provoacă extrem de multă durere și nu doarme nopțile, a făcut și febră, e toată ziua supărat, mârâit, necăjit, așa că nu am mai mers eu. 

Am rămas acasă cu el, dar a mers Radu cu băieții. Au ajuns, s-au cazat, au fost să vadă apartamentul, mi-au trimis filmulețe, poze. Îmi pare rău că nu am ajuns, dar asta este. Mă îngrozea drumul, pentru că lui ăsta mic nu-i intri în voie nici atunci când are tot confortul și toată rutina, da păi să-l mai urc în mașină, bănuiam că va fi foarte mult trafic la mare, dar au ajuns ok”, a povestit Adela Popescu pe contul ei de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel