Adela Popescu, apariție spectaculoasă în costum de baie. Cum arată vedeta după ce a născut trei copii: „Nu stiu dacă este natura sau faci eforturi mari”

Data publicării:
Sursa foto: Adela Popescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Adela Popescu, instagram

Adela Popescu și-a surprins fanii cu o serie de fotografii, în costum de baie. 

Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, pe care o prezintă alături de Cabral. Vedeta îl are alături și pe soțul ei, Radu Vâlcan, dar și pe copilași. Vedeta a prins câteva momente libere, astfel că a profitat de ocazie și s-a relaxat pe malul mării. Prezentatoarea TV a împărtăși câteva fotografii și cu fanii săi, pe rețelele de socializare. 

Îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, fanii vedetei au ținut să o complimenteze pentru felul în care arată, deși a născut de trei ori.

„AS. Acordul soțului”, a scris ea, sugerând că Radu Vâlcan a fost de acord ca ea să le arate fanilor pozele în costum de baie.

„Ești superbă,naturală ..ai un corp omenesc, dificil în ziua de astăzi..mai ești si mamă de trei copii..ce sa zic ..complimentele mele..nu stiu daca este natura sau faci eforturi mari...Dar Nici nu mai conteaza..esti bombă”/ „Femeie în adevăratul sens”/ ”Pur și simplu Mi-nu-na-tă! Natură si Naturalețe! ”/ „Arăți minunat!!! Ești superbă „/ ”, au fost câteva dintre comentariil lăsate de fani.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Adela Popescu, dieta cu care se menține în formă după cele trei nașteri

Adela Popescu este mama a trei băieți. Vedeta a născut natural, de fiecare dată și, pe fiecare copil l-a alăptat. Adrian, mezinul familiei, încă mai beneficiază de laptele matern, asta împiedicând-o pe Adela să urmeze diete de slăbit. Deși corpul ei și-a revenit complet după naștere, vedeta spune că apelează totuși la o tehnică prin care încearcă să țină kilogramele la distanță. Prezentatoarea TV urmează postul intermitent. Prima ei masă are loc la ora 12 și spune că asta a ajutat-o să scape de kilogramele acumulate în sarcină.

 „Nu prea am avut cum să ţin regim, pentru că încă alăptez. Şi, de fiecare dată când am încercat, mi-a scăzut considerabil cantitatea de lăptic. Aşa că m-am oprit. Reuşesc însă un fel de fasting până la ora 12.00, când mănânc prima masă”; a declarat Adela Popescu pentru Viva. 

Vedeta s-a apucat de alergat în Republica Dominicană

Adela Popescu se află în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, ce se va difuza în curând pe Pro TV. Vedeta nu a plecat singură însă, ci însoțită de familia ei, aceasta fiind prima condiție pe care blondina le-a pus-o producătorilor emisiunii. Din cauza faptului că filmează pentru acest proiect timp de aproximativ două luni de zile, actrița nu se va mai bucura anul acesta de concediu și va rămâne doar cu momentele de relaxare pe care reușește să le petreacă după filmări. Așadar, când nu este în jungla dominicană, vedeta se răsfață cu soțul ei pe plajă, savurând fel de fel de bunătăți. Această mini-vacanță a făcut-o pe artistă să adopte și o schimbare în viața ei. De foarte multe ori, Adela Popescu a declarat faptul că nu practică aproape niciun fel de sport și că nu este fana efortului fizic. Vedeta și-a uimit fanii când a postat pe rețelele de socializare un filmuleț în care le-a arătat acestora că s-a apucat de alergat. Blondina face asta împreună cu soțul ei, cei doi având aproape o săptămână de când au adoptat acest obicei sănătos. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel