Adela Popescu și Radu Vâlcan, agresați în trafic. Ce s-a întâmplat: „I se umflase gâtul”

Data publicării:
Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook
Descriere foto: Adela Popescu și Radu Vâlcan, sursa foto Facebook

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost agresați în trafic de o șoferiță nervoasă. 

Adela Poescu și Radu Vâlcan au trecut prin momente tensionate, chiar în timp ce se aflau în traficul infernal din București. Radu a povestit pe rețelele de socializare cum el și soția sa au fost protagoniștii unei scene de zile mari, chiar de la primele ore ale dimineții. Mai exact, o șoferiță, extrem de supărată, i-a reproșat prezentatorului TV că a virat la stânga într-un loc în care, conform acesteia, șoferii nu ar fi avut voie să facă acest lucru. 

„Am început ziua cu o chestie super funny, m-am oprit la cafenea să iau două cafele, una pentru mine, și una pentru scumpa mea soție, și la un moment dat am ieșit, m-am urcat în mașină și am vrut să fac stânga, am semnalizat și apare o doamnă imediat lângă mine, într-o mașină și a început: «Nu e voie, nu e voie să faci stânga» .O doamnă cu perle la gât, agitată, i se umflase gâtul", a povestit Radu. 

 Întreaga familie a Adelei Popescu s-a confruntat cu probleme de sănătate

Adela Popescu a povestit, pe rețelele de socializare, că ultimele zile au fost extrem de dificile pentru ea și familia ei. Băiețelul cel mic a făcut enterocolită și s-a simțit extrem de rău, lucru care a alertat-o pe vedetă, care a chemat imediat medicul pentru a-l trata pe bebeluș. Ulterior, atât ea, cât și soțul și ceilalți doi copii au început să dezvolte simptome ale bolii, însă nu atât de severe. Prezentatoarea Tv răsuflă ușurată acum și spune că se simt mai bine cu toții. 

Adela Popescu: Trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi

"A fost o perioadă destul de dificilă. Am avut toți enterocolită și ne-am speriat foarte tare. A început primul cel mic, bebelușul, și a fost prima dată când s-a întâmplat la el. M-am speriat enorm, a vomitat într-o noapte foarte mult. (...) A venit și pediatra, că nu am putut să stăm așa. Apoi au început și cei doi băieței și eu și Radu. Radu și cu mine am avut mai ușor așa. Oricum a fost destul de ciudat, de obicei enterocolita vine cu febră, dar dar cel mic a avut putin, noi mai mari nu. Oricum e bine că am trecut peste și acum suntem foarte bine.", a povestit Adela Popescu pe Instagram.

„Și pe când credeam că trec printr-o perioada ciudățică, a făcut bebelușul nostru enterocolită, apoi Andrei și Alexandru. Asta că să-mi amintească să nu mă mai alint și să las baltă văicărelile nenecesare. Nu de altă, dar trebuie să îmi conserv energia pentru schimbat așternuturi”, a mai explicat ea pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel