Adda va lansa o carte. "Cele trei Adda" va fi publicată până la finalul anului

Data publicării:
Sursa foto: ADDA, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: ADDA, Instagram

Adda a vorbit despre cartea pe care urmează să o lanseze, dar a mai dezvăluit și noi detalii, despre boala de care suferă.

Adda a trecut prin clipe cumplite, când a aflat faptul că suferă de boala Lyme. Treptat, artista a început să se obișnuiască cu acest gând și, spune ea, a început să se bucure mai mult de lucrurile din jurul ei. Boala nu a împiedicat-o însă pe cântăreață să-și continuie cariera, chiar dacă are un tratament mai greu de urmat. Pe lângă albumul muzical, pe care abia la scos, Adda se pregătește să lanseze o carte, la finalul acestui an.

"Lucrez la o carte-jurnal, care se numește "Cele trei Adda". Majoritatea femeilor sunt bipolare, eu sunt tripolară. Adică, în mine este și Ada, cu un d, Alexandra, că mă cheamă și așa. Ada cu un d este sensibilă, romantică incurabilă și cea care iubește pe toată lumea și vrea să fie pace în lume, Alexandra a fost la Asia Express , ea e războinica lumii, care-i bate pe toți și Adda, cu doi de d, artistul, funcționează doar dacă Ada și Alexandra se înțeleg, dacă cele două sunt în conflict, Adda suferă. E o nebunie și abia aștept să iasă și cartea. Anul acesta, la final, va ieși. Cu cartea s-a întâmplat din greșeală cumva. Am început să scriu ceea ce simt.. a fost o terapie și este pentru mine, acest lucru. Am început să postez, m-am eliberat în mediul online și a bubuit. Lumea a reacționat foarte bine și oamenii mi-au zis "Scrie o carte" și mi s-a aprins beculețul. Eu nu mă consider scriitoare, eu pur și simplu îmi scriu trăirile, sentimentele și mă bucur că oamenii rezonează.", a spus Adda, în emisiunea "Neatza cu Răzvan și Dani", de pe Antena 1.

"Dacă nu țineam acel regim, eu nu mai eram aici"

Adda a urmat un tratament greșit timp de un an și jumătate. Acest lucru a salvat-o însă de la moarte, spune ea, pentru că regimul care i-a fost recomandat atunci, a ajutat-o să țină sub control boala Lyme.

"Nu m-am tratat total greși în acel an jumătate în care nu știam ce am. Regimul alimentar m-a ajutat foarte mult. Faptul că am scos anumite alimente, care hrănesc ce am eu de fapt în organism, m-a ajutat să țin totul sub control și să nu ajung mai grav. Dacă eu nu țineam acel regim strict și nu luam vitamine, suplimente, eu acum nu eram aici, pe canapea. Era grav. Eu am presimțit cumva ce am, am fost la mulți doctori și am întrebat de boala Lyme. Mi s-a spus atunci că sunt nebună și să mă duc la psiholog, am fost și-acolo și mi-a zis să nu mai merg, pentru că-mi ia banii deagaba, eu eram ok. Mi-am dat seama despre ce este vorba, când mi-a paralizat piciorul, nu mai puteam să-l ridic. M-am testat, a ieșit pozitiv. Am început tratamentul, urmează 2 ani de zile de tratament. Acum simt că trăiesc cu adevărat, mă bucur mai mult de lucruri.", a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel