Adda și Cătălin Rizea și-au împlinit marele vis. Pe ce au investit cei doi 100.000 de euro: „Este nevoie de mai multă muncă”

Adda și Cătălin Rizea sunt în culmea fericirii după ce și-au împlinit cel mai mare vis. 

Adda și Cătălin Rizea sunt împreună de 7 ani și în urmă cu 5 ani s-au căsătorit. Sunt părinții unui băiețel, lucrează cot la cot și spun despre ei că sunt cei mai buni prieteni. 2021 a fost un an extrem de dificil pentru ADDA. Diagnosticată cu o boală raraă, vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Soțul ei i-a fost întotdeauna alături și a știut cum să o repună pe picioare, în ciuda obstacolelor.

Adda și Cătălin Rizea și-au împlinit marele vis

Acum, Adda și soțul ei sunt în culmea fericirii, după ce au reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis, acela de a avea casa mult visată. Cei doi au muncit din greu pentru a avea tot ceea ce și-au propus, iar acum au făcut o nouă investiție. Mai exact, Adda și Cătălin au scos din buzunar 100.000 euro ca să aibă un foișor, piscină, dar și alte multe detalii, în curtea de  750 m².

''Așa este, am început lucrările la curte, însă noi ne-am mutat în heirup, în Decembrie. Ne-am dorit foarte mult să ne prindă Crăciunul în casă nouă și curtea am lăsat-o cum s-a nimerit, adică ca după război… așa șantier.

Acum ne-am apucat și de curte, pentru că trebuie terminată și ea, în primul rând, și în al doilea rând, să ne simțim și noi mai bine, să ne bucurăm și de piscină. Atât de mult îmi doresc, încât chiar m-aș fi apucat de aseară de săpat pe la curte.

Ne dorim să facem un mixt. Având în vedere că noi avem curte aproape de malul lacului, terenul este mai atipic, este ușor în vale. Vom avea mai multe zone ale curții, care vor fi cu teme diferite.

Vom avea un foișor, vom avea zona de piscină, zona de stat la soare, o zonă de stat și citit cărți, unde vor fi mai mulți copaci, o zonă de plains fire, unde poți face focul, să stai la povești seara, bineînțeles pentru cel mic, o zonă cu gazon și poartă pentru că este pasionat de fotbal. Dar investiția va fi destul de mare, avem o curte de 750 de metri pătrați.'', a declarat Cătălin Rizea, în exclusivitate la Antena Stars.

Cei doi au investit 100.000 de euro pentru curte

Cătălin Rizea a mărturisit că spațiul este unul destul de mare, astfel că va fi nevoie de o investiție destul de mare. 

''Cred că ne va costa, cu piscină cu tot, undeva la 100.000 de euro, cam așa. Este mult beton de băgat, multă armătură, fiind terenul mai atipic, este nevoie de mai multă muncă. Construcția curții va fi ca și cum mai construim o fundație pentru altă casă.'', a mai declarat Cătălin Rizea, în exclusivitate la Antena Stars.

Cum a fost cerută Adda în căsătorie

"Eu mă gândeam să o cer într-un mod mai grandios, să găsesc o soluție. Știam că ea își dorea să apară pe clădirile de la Unirii, cu o piesă de-a ei. M-am gândit să pun eu acolo o poză, să vorbesc cu cei de la locație, să o cer acolo în față, să fac un moment mai frumos. După, mi-am dat seama că este prea mult pentru mine și s-ar putea să leșin. 

Ulterior, m-am gândit să o cer la un concert, dar în mintea mea îndrăzneață și creață, m-am gândit să o cer la Fortza ZU. Între timp a trebuit să iau inelul de logodnă. Cumnatul meu a cumpărat și el inel pentru sora mea și am făcut noi o înțelegere. Adda a probat inelul pentru sora mea și sora mea proba inelul pentru Adda, dar de fapt ele își probau inelul lor, fără să știe.

În ziua în care trebuia să plecăm la Târgu Mureș, de Paște, stătea Adda pe gânduri. Cu câteva ore înainte să plecăm, eu am mers să iau inelul, că nu mai aveam când să-l iau. La un moment dat, cum stătea ea pe gânduri în mașină, m-a întrebat dacă nu cumva inelul pe care l-am cumpărat este pentru ea. I-am spus că inelul i l-am dat lui Ștefan ca să il dea Claudiei. 

Cătălin Rizea: Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele

Ea tot insista că i-am cumpărat și ei inel. Eu nu prea pot să mint, iar atunci mi-a fost foarte greu să o mint. A fost singura dată când am mințit-o cu ceva. Ea tot insista că i-am luat inel, eu încercam să nu mă uit la ea ca să nu mă dau de gol și la un moment dat îmi spune că ea crede că inelul este in torpedou. A deschis torpedoul, a văzut cutia și mi-a zis să opresc mașina în marginea drumului și să o cer în căsătorie. Am oprit într-un șanț, m-am pus în genunchi, în țărână, pe unde treceau animalele. 

După ce m-am pus în genunchi și am început să îi vorbesc, a trecut un tractor și nu s-a mai auzit nimic din ce ziceam. 

L-a două minute după ce a zis DA, m-a sunat socrul meu, care era în fața noastră cu mașina lui și ne-a întrebat ce s-a întâmplat. I-am zis să stea liniștit, că tocmai am cerut-o în căsătorie pe fiica lui. " , a povestit Cătălin Rizea,  în podcastul lui Horia Brenciu. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 iul 2023, 12:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience