Adda și Cătălin Rizea s-au tamponat în trafic. Cum s-a întâmplat totul: „Am făcut amiabilă”

Data publicării:
Cătălin Rizea și Adda, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Rizea și Adda, sursa instagram

Adda și Cătălin Rizea au povestit cum au reușit să se accidenteze unul pe celălalt în trafic, dar și cum au rezolvat această situație.

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au făcut remarcați în Asia Express prin relația tumultoasă, dar și ambiția de a ajunge cât mai departe în concurs. Dincolo de ce s-a văzut pe micile ecrane, cei doi formează o familie superbă alături de băiețelul lor, iar viața de zi cu zi este complet diferită.  Artista și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani,  iar în 2016 s-au căsătorit. 

 

Cătălin Rizea și Adda s-au accidentat în trafic

 

Recent, Cătălin Rizea a povestit o întâmplare amuzantă cu care el și Adda s-au confruntat zilele trecute. Mai exact, Adda a lovit mașina acestuia în trafic, fix când se deplasau spre aceeași destinație, însă fiecare cu mașina personală.

„Acum vreo două zile, a trebuit să merg cu nevastă-mea să vedem o locație și am zis să mergem fiecare cu mașina lui pentru că de acolo, Adda trebuia să meargă la studio și eu în altă parte. M-am oprit să o asigur din stânga într-o intersecție, iar nevastă-mea bineînțeles că a uitat să pună piciorul pe frână și s-a oprit direct în mașina mea”, a povestit Cătălin Rizea.

Imediat, Adda a recunoscut totul și a povestit că nici nu și-a dat seama când s-au tamponat.

„Nu e adevărat, eram cu piciorul pe frână, doar că mi-a scăpat caserola cu mâncare și m-am aplecat după ea. Eu nici nu am simțit că te-am lovit. Nu știi că te-am sunat și ti-am zis „bă, ce era să ne lovim” și tu mi-ai zis că chiar ne-am lovit. Eu am simțit o zdruncinătură”, a spus și Adda în timp ce Cătălin filma.

„Amiabila am zis că o facem acasă după”, a conchis Cătălin.

Adda a spus și cu ce pagube s-au ales în urma tamponării dintre ei: ea cu numărul de înmatriculare îndoit, iar soțul său, cu bara din spate puțin zgâriată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel