Adda și-a șocat fanii. Imagini de necrezut cu artista plină de răni: "Mă lupt cu toată nebunia"

Data actualizării: | Data publicării:

Adda și-a șocat fanii după ce a făcut publică o fotografie îngrozitoare în care apare plină de răni.

Probleme se țin în lanț pentru Adda. După ce anul trecut artista a ajuns de urgență la spital în urma unei alergii severe din cauza unui antibiotic. Deși credea că a trecut cu bine peste această problemă, iată că lucrurile nu stau chiar așa, astfel că Adda se luptă în continuare cu această afectiune.

Adda, imagini șocante cu spatele plin de răni!

Adda își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei, astfel că le-a făcut o dezvăluire șocantă. Artista a publicat o fotografie cu spatele plin de răni. Cu toate astea, Adda spune că această problemă a ajutat-o să se cunoască mai bine.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”, a spus Adda la InstaStory.

Adda le-a arătat fanilor și cât de mult a scăzut în greutate după ce a urmat o dietă drastică. Cântăreața a ținut să le dea urmăritorilor săi și un sfat legat de acest lucru.

„A fost nevoie să mă dau cu capul ca să mă trezesc la realitate și să-mi dau seama că dacă corpul ăsta nu primește combustibil bun, nu are cum să reziste în timp. Vă urăm sănătate și să aveți grijă de voi. Mergeți la nutriționist dacă vreți să slăbiți. Să vă faceți analize, nu vă luați după toate dietele minune, pentru că degeaba suntem slabe, dacă nu suntem sănătoase”, a adăugat Adda pe rețelele de socializare.

Ulterior, Adda le-a arătat fanilor o fotografie cu spatele ei plin de erupții, rezultat venit în urma unei alimentații haotice, nopțile nedormite, dar și a pastilei care i-a provocat alergia.

„Nopți nedormite, mâncat foarte haotic și nesănătos, nu consumam suficiente lichide, stres, pastile pentru orice, mâncat zahăr în exces pentru că nu aveam energie, oboseală, un cumul de factori... Cireașa de pe tort - am luat o pastilă care conține antibiotic - și eu nu știam asta și s-a dovedit că eram alergică. Toate au condus la asta: și de 4 luni mă lupt cu toată nebunia”, a mai transmis soția lui Cătălin Rizea.

Acum, Adda a mărturisit că are mult mai multă grijă de ea și de sănătatea ei după aceasă experiență.

„Asta a fost „trezirea mea”. Mi-am neglijat corpul până când efectiv nu a mai putut să facă față și mi-a spus STOP! Ai grijă de mine”, a conchis Adda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel