Adda, plină de cicatrici din cauza acneei. Vedeta și-a dezvăluit tenul fără machiaj: Orice produs aș fi folosit, nu m-a ajutat atât de tare cât m-a ajutat alimentația

Data actualizării: | Data publicării:

După Adda le-a arătat fanilor cicatricile de pe spate, acum artista le-a dezvăluit și problemele cu care se confruntă la nivelul feței.

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă o carieră de succes, artista are și o superbă familie de care este tare mândră.

Chiar dacă Adda este mereu cu zâmbetul pe buze, artista a trecut și prin momente grele. Aceasta și-a șocat fanii după ce le-a arătat rănile de pe spate provocate de o alergie. Aceste probleme au început anul trecut, în luna octombrie, când Adda a ajuns de urgență la spital. După mai multe analize, artista a aflat că este alergică la o pastilă cu antibiotic.

„Într-un fel mă bucur că mi s-au declanșat toate alergiile astea încrucișate, deoarece am aflat lucruri noi despre mine. Eu credeam că sunt sănătoasă, până când mi-am făcut niște analize de care eu nici n-am auzit înainte. Cred că era momentul să fac o schimbare în viața mea, mă simt mult mai bine și știu ce am de făcut”, spunea Adda în urmă cu ceva timp.

Recent, Adda le-a mărturisit fanilor că nu este singura problemă cu care se confuntă. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe instagram, artista a dezvăluit faptul că s-a confruntat cu acnee, care i-a lăsat cicatrici vizibile la nivelul feței.

„A fost foarte greu să scap și nu cred că am scăpat în totalitate, pentru că mai apare pe ici, colo, câte un coșuleț. Am și cicatrici pe față, însă orice produs aș fi folosit, nu m-a ajutat atât de tare cât m-a ajutat alimentația, m-am hidratat mai mult, am renunțat total la zahăr, la gluten, la toate alimentele care nu sunt potrivite pentru corpul meu. Am renunțat și la machiaj, o fac doar atunci când e necesar. În rest, îmi las fața liberă”, a mărturisit Adda pe instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel