Adda, scoasă din minți: Lumea asta e bolnavă rău de tot

Data publicării:

Adda s-a arătat a fi extrem de nervoasă pe rețelele de socializare. Un lucru a supărat-o foarte tare pe artistă. 

Adda a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde s-a arătat a fi extrem de supărată, pentru faptul că pe internet au apărut știri false cu ea. Mai exact, un site i-a modificat artistei o poză, care o înfățișa pe aceasta cu un produs de slăbit în mână. Nu doar poza era una fake, ci și textul, în care se spunea faptul că Adda ar fi apelat la acel remediu, pentru a slăbi. Artista a fost extrem de nervoasă din cauza acestei situații și, spune ea, deja a început demersurile legale de a-i da în judecată.

"Au început iar, nu este nimic real! Sunt reclame sponsorizate pe conturi fake! Plata se face în conturi fantomă, către firme care nu există! Aveți mare grijă.

Nu promovez așa ceva și nu o voi face niciodată. Nu am nicio legătură cu acele produse. Poza este fake!!! Repet că am început toate demersurile legale încă de acum două săptămâni. Lumea asta e bolnavă rău de tot.", a scris Adda, pe rețelele de socializare.

Adda, la un pas de moarte din cauza diagnosticului greșit

Invitată în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, Adda a povestit cum a ajuns să descopere că a fost diagnosticată greșit.


”Dacă nu luam acele vitamine și suplimente, dacă nu țineam acel regim, când am scos anumite alimente, nu mai eram acum pe canapea cu tine”, a spus Adda, în emisiunea de la Antena 1.

Cum a ajuns să se testeze pentru Lyme

”Eu am presimțit ce am. Am fost la mulți doctori, am întrebat și de Borelia Lyme. Mi s-a spus că sunt nebună, am fost la psiholog. Mi-am dat seama când mi-a paralizat piciorul pe ambreiaj, m-am dus, m-am testat. Când am filmat ”Paranoia”, nu îmi simțeam jumătate de față. Am început tratamentul, vor urma doi ani de tratament, dar o să fie bine”, a mai adăugat Adda.

Tratamentul durează 2 ani

”Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea. Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine”, a mai spus Adda.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel