Adda, scandal din cauza scrisorii deschise: ”De ce ai șters postarea cu cerșeala”

Data actualizării: | Data publicării:
Adda, foto instagram
Descriere foto: Adda, foto instagram

Adda este pusă la colț de un internaut, după ce vedeta a șters scrisoarea deschisă către guvern. 

Recent, Tutor Chirilă a postat o scrisoare deschisă către guvern unde majoritatea artiștilor se regăsesc în scrisoare. Mulți dintre ei au distribuit scrisoarea printre care și cântăreața Adda. 

Mai mult decât atât, după ce a postat scrisoarea deschisă, vedeta a șters postarea la o diferentă de câteva ore după publicare. Însă unii internuți a văzut acest detaliu au cerut explicații în ceea ce privește această acțiune. 

Răspunsul a venit instant de la vedetă: 

”De ce ai șters postarea cu cerșeala către statul român? Aceea în care voiai să devii asistent social al țării unde eu plătesc taxe și impozite”, a întrebat un internaut, pe contul ei de intagram. 

Răspunsul Addei a fost: ”Nu este vorba doar de mine sau de un alt nume din industrie. Este vorba de instrumentiști, suntetiști, actori, producători, de oameni care cântă la nunți. Vorbim de mii de oameni care nu au mai avut niciun event în ultimul an de zile.  De oameni cu familii la fel ca voi. Tu din taxele alea nu susții niciun artist. Exista fonduri pentru evenimetele culturale.  Și banii ăia de acolo nu sunt de la voi [...], a răspuns vedeta internautului. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ADDA (@addabaladda)

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel