Adda, reacție acidă împotriva unei urmăritoare. Ce răspuns i-a dat artista celei care a jignit-o: „Ai degetele precum cârnații”

Data publicării:
Adda, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adda, sursa foto Instagram

Adda este una dintre cele mai asumate artiste din România. Vedeta nu se jenează să le arate fanilor cum este ea naturală, chiar dacă este adesea criticată din această cauză. 

Adda nu a mai putut răbda comentariile negative și a luat atitudine. Vedeta nu poate înțelege de oamenii jignesc foarte mult în online. Așa că s-a gândit să îi dea o lecție unei urmăritoare care i-a spus că are „degetele precum cârnații”. Adda a postat mesajul răutăcios chiar pe pagina ei de Facebook pentru a o face „vedetă” pe domnișoara care nu a apreciat sinceritatea și naturalețea faimoasei cântărețe. 


„Reții prea multă apă,sare... Ai degetele precum cârnații!”, a fost o parte din mesajul fanei. 

 

Totul a pornit de la o fotografie pe care Adda a postat-o pe pagina de Facebook, prin care le transmitea un mesaj tuturor tinerilor care se simt jenați din cauza unor imperfecțiuni. Artista spune că doi adolescenți i-au transmis mesaje în care îi spuneau că se simt jenați din cauza problemelor cu acneea.Adda a vrut să le arate că majoritatea oamenilor se confruntă cu astfel de probleme și nu ar trebui să dea curs comentariilor răutăcioase. 

„Haideți să o aplaudăm și să o facem să trăiască momentul de maximă glorie! Cea mai mare realizare a vieții ei și a celor ca ea este asta! Eu sunt imună! Dar copiii nu! Copiii care zilnic sunt luați peste picior pentru că nu sunt “perfecți”. Copii care ajung să aibă probleme, depresii, încredere de sine scăzută. Copii care ajung să se îmbolnăvească din cauza celor care sunt cu adevărat BOLNAVI și care nu au nici un leac”, a fost mesajul Addei, postat pe pagina de Facebook, în dreptul unei fotografii cu mesajul primit din partea tinerei. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel